Καρατζαφέρης | Κλείνει το ΑΡΤ TV
Καρατζαφέρης – ΑΡΤ TV

Καρατζαφέρης | Κλείνει το ΑΡΤ TV μετά το τεράστιο πρόστιμο από το ΕΣΡ.

Στο κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ TV προχωρά ο ιδιοκτήτης του, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Το κλείσιμο του τηλεοπτικού καναλιού ΑΡΤ μετά το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης του καναλιού Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Είχαμε κάνει μια δημοσκόπηση τότε για τον Ζακ Κωστόπουλο την οποία πήραν στα χέρια τους μία οργανωμένη ομάδα ανθρώπων που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Το θέμα πήγε στο ΕΣΡ και φάνηκε από την αρχή η διάθεση. Τελικά έβαλαν πρόστιμο 150.000 ευρώ».

Όπως είπε από την εκπομπή του που μεταδόθηκε την Κυριακή είναι:

«ένα τεράστιο πρόστιμο που μας οδηγεί στο κλείσιμο του καναλιού. Ούτως ή άλλως είχαμε πάθει ζημιά όταν ο ίδιος φορέας με γραμμή της κυβέρνησης μας έκανε τοπικούς από πανελλήνιους και χάσαμε τους πελάτες μας. Ήταν 7-8 οδυνηροί μήνες, μας έφεραν στο μηδέν. Σας δηλώνω ότι το κανάλι κλείνει, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε από την 1η Ιανουαρίου αλλά αυτό είναι ένα θέμα που αφορά εμάς».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε, επίσης, ότι: «εγώ νοιώθω ότι διώκομαι για ιδέες που δεν είναι αρεστές για την κυβέρνηση».

Όσον αφορά την απειλητική και υβριστική επιστολή που εστάλη στο ΕΣΡ μετά την επιβολή του προστίμου είπε ότι: «υπήρξε προβοκάτσια χοντρή. Εστάλη επιστολή στο ΕΣΡ με φαξ που έλεγαν πρόστυχα πράγματα που δεν μας αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση. Στείλαμε επιστολή προς το ΕΣΡ στην οποία αναφέρεται ότι δεν εκφράζει το ART».

«Απαιτούμε τη διερεύνηση της επιστολής από τις αρχές της χώρας» είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος προανήγγειλε ότι «θα πάρω ντουντούκες και θα οργώνω την Ελλάδα, δεν θα αφήσω την Ελλάδα στη μπολσεβικικη νοοτροπία».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι στα πρώτα λεπτά:

MEGA | Οριστικό τέλος και από τη συνδρομητική τηλεόραση

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: newsbeast.gr