Έλλη Στάη
Έλλη Στάη

Έλλη Στάη | Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV.

Η Έλλη Στάη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση πιο δυναμική από ποτέ αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του OPEN.

Με την εμπειρία της, την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της, το χάρισμά της να αναδεικνύει την πραγματική είδηση και φυσικά με την τόσο ξεχωριστή προσωπικότητά της είναι βέβαιο πως θα βάλει την προσωπική της σφραγίδα στο Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού, καθώς η παρουσία της αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για αντικειμενική, αμερόληπτη και ασυμβίβαστη ενημέρωση.

Ο νέος παίκτης στο τηλεοπτικό τοπίο

Το Open TV αποτελεί τον καινούργιο πλέον παίκτη που επιδιώκει να ταράξει τα νερά στο τηλεοπτικό πεδίο, σε μια περίοδο που αυτό βρίσκεται σε μια κομβική φάση αναδιαμόρφωσης.

Στόχος του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, προσφέροντάς τους ποιοτικό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα του νέου τηλεοπτικού σταθμού θα εκπέμπει ζωντανά και θα βρίσκεται κοντά στους τηλεθεατές όλης της επικράτειας από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, φιλοδοξώντας να γράψει τη δική του ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Στο δυναμικό του καναλιού ανήκουν μεταξύ άλλων η Αμαλία Κάτζου, ο Βαγγέλης Γιακουμής, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο Γιάννης Σαραντάκος, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ευαγγελία Αραβανή.

Open TV | Δείτε τις νέες εγκαταστάσεις στην Παιανία (photos)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: thetoc.gr