Δημήτρης Μάρης 24Media
Δημήτρης Μάρης – 24Media

Δημήτρης Μάρης | Προς πώληση το 30% της στοιχηματικής εταιρίας του;

Η μια είδηση είναι ότι παρουσιάστηκε εσχάτως δυσχέρεια στην καταβολή της μισθοδοσίας στη μεγαλύτερη εταιρεία ψηφιακών Μέσων στον ελληνικό ιντερνετικό χάρτη, την 24Media, σύμφωνα με το enimerosi24.gr, κάτω από την ομπρέλα της οποίας βρίσκονται πολλά επιτυχημένα sites, αλλά και ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί ακόμη το μισθό Αυγούστου και σήμερα ενημερώθηκαν ότι η καταβολή του θα γίνει την επόμενη εβδομάδα κάτι που σημαίνει ότι αν παρελπίδα υπάρξει κάποια νέα εμπλοκή η καθυστέρηση θα ακουμπήσει τους δύο μήνες.

Ίσως λοιπόν η εξέλιξη αυτή δεν είναι άσχετη με την πληροφορία που έχουμε ότι ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας Δημήτρης Μάρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την παραχώρηση σημαντικού ποσοστού της στοιχηματικής του εταιρείας από την οποία άλλωστε τροφοδοτούνται και οι υπόλοιπες επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η συζήτηση αφορά την παραχώρηση ποσοστού 30% της στοιχηματικής εταιρείας και αν το deal ολοκληρωθεί θα πρόκειται για μια κίνηση που θα δημιουργήσει ντόμινο εξελίξεων αφού ο νέος επενδυτής παίζει… μπάλα σε πολλά ταμπλό!

Epsilon tv | Ποιο είναι το νέο όνομα του και ποτέ ξεκινά το νέο πρόγραμμα

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: enimerosi24.gr