Νέα προβλήματα στο Mega | απεργίες, νούμερα, μειώσεις μισθών
mega channel

Στο κόκκινο η κατάσταση στο Mega – Τι συμβαίνει;

Οι υποχρεώσεις τέλος του μήνα είναι εξαιρετικά πολλές και το άθροισμά τους με πρόχειρους υπολογισμούς λέγεται ότι ξεπερνάει τα 4 εκ ευρώ!

Σε αυτό το ποσό υπολογίζεται ο ΦΠΑ που πρέπει να καταβάλει η εταιρεία μέχρι 30 του μηνός, ρυθμίσεις, καθώς και άλλες τρέχουσες πληρωμές, που αγχώνουν τους υπευθύνους όταν κοιτάζουν προς το ταμείο!

Ωστόσο το άγχος επιτείνεται για όσους έχουν την εικόνα της κατάστασης συνολικά και για έναν επί πλέον λόγο: το τέλος του μήνα σηματοδοτεί και την καταβολή της μισθοδοσίας.

Η στάση των εκδοτών δεν βοηθάει τα στελέχη της διοίκησης του Mega που προσπαθούν να κόψουν από παντού και να μαζέψουν και το τελευταίο ψίχουλο, προκειμένου η εταιρεία να είναι τυπική στις υποχρεώσεις της και κυρίως στην ώρα της όπως συμβαίνει τα τελευταία 25 χρόνια!

Οι εκδότες, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, κρατάνε στάση αναμονής η οποία, σε συνδυασμό με την έλλειψη ρευστότητας, τείνει να δημιουργήσει συνθήκες ασφυξίας και το κανάλι στο κόκκινο. Ως γνωστόν, δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη και κανείς δεν μπορεί πλέον να αποκλείσει κανένα σενάριο.

Πάντως, οι επόμενες εβδομάδες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το Mega και την πορεία του μέσα στο 2016.

πηγή: Enimerosi24.gr