Νομάδες
Νομάδες

Σαρώνουν οι Νομάδες του ΑΝΤ1 | Αυτοί είναι οι 9 “διάσημοι” που έκλεισαν.

Η περσινή σεζόν αποδείχτηκε κούρσα για έναν. Το Survivor έπαιξε ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο και ήταν ο μεγάλος νικητής της χρονιάς.

Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» στο υπερ-ριάλιτι του ΑΝΤ1, έχουν δηλώσει συμμετοχή 20.000 άτομα ενώ για τις δυο από τις τρεις ομάδες, αυτή των διασήμων και των γνωστών παικτών που έχουν πάρει μέρος σε παλιό reality οι σχεδόν σίγουροι είναι οι εξής 9:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μιχάλης Ζαμπίδης, Άσπα Τσίνα, Γωγουλίνι, Διονύσης Αλέρτας, Πρόδρομος Καθηνιώτης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Τρύφων Σαμαράς και Έλενα Γαλύφα.

Όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας σε ένα reality στο οποίο θα βρίσκονται η Σπυροπούλου, η Άσπα Τσίνα και η Γαλύφα η ίντριγκα και οι αψιμαχίες είναι εξασφαλισμένες (άρα και η τηλεθέαση).

Πώς θα απαντήσει το Survivor στην αντεπίθεση διαρκείας του ΑΝΤ1; Σίγουρα όχι με την Πάολα όπως γράφτηκε, αφού δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύρια να μπει η γνωστή τραγουδίστρια στο παιχνίδι.

Ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού περιμένει να ανοίξουν οι Νομάδες όλα τους τα χαρτιά και μετά θα αποφασίσει πώς θα απαντήσει το Survivor.

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: menshouse.gr