Δύσκολες ώρες Χατζηνικολάου - Τυχερός ο Θέμος Αναστασιάδης
Νίκος Χατζηνικολάου – Θέμος Αναστασιάδης

Η έλευση Χατζηνικολάου στον ANT1 και η «κόντρα» του με τον Θέμο.

Στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» μίλησε η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου και σχολίασε αρκετά από τα πρόσωπα της τηλεοπτικής πραγματικότητας!

Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα που σχολίασε ήταν και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος θα παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 από τις 30 Ιανουαρίου.

Χαρακτηρίζει τον παρουσιαστή ως ένα σημαντικό απόκτημα για το κανάλι αλλά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην «κόντρα» που έχει ο ίδιος με τον Θέμο Αναστασιάδη: «Είναι μια σημαντική απόκτηση και θα δρομολογήσει και εξελίξεις, ήδη έχουν υπάρξει διάφορες εσωτερικές αναταραχές στο κανάλι, δεν είναι εύκολα να συνυπάρξουν Νίκος Χατζηνικολάου και Θέμος Αναστασιάδης», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τίνα.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως αυτή η «διαμάχη» είναι και ένας από τους λόγους που η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενικός», δεν θα προβάλλεται τουλάχιστον γι’ αυτή τη σεζόν στο κανάλι: «Πάει ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου, δεν θα δούμε προς το παρόν να βγαίνει η εκπομπή του Ενικός, κι αυτό σχετίζεται πάρα πολύ με τις ισορροπίες που αλλάζουν μέσα στο κανάλι», είπε η τηλεκριτικός.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πρώην παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Ant1, Μαρία Χούκλη, και χαρακτήρισε καθόλου πρέπων τον τρόπο που φέρθηκε το κανάλι στην παρουσιάστρια που κρατούσε τόσα χρόνια το τιμόνι του δελτίου και ήταν το κεντρικό πρόσωπο του σταθμού στην ενημέρωση.

Δείτε όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο παρακάτω βίντεο:

twitter-logo-boxnewsΑναδημοσίευση από: youweekly.gr