Δημήτρης Σκαρμούτσος
Δημήτρης Σκαρμούτσος

Δημήτρης Σκαρμούτσος – Τέλος από MasterChef και Star – Ο μεγάλος καβγάς.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Σκαρμούτσος αποτελεί παρελθόν για το MasterChef. Το παρασκήνιο της ρήξης ανάμεσα στον Δημήτρη Σκαρμούτσο και την παραγωγή του MasterChef.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποτελεί παρελθόν από το MasterChef και από το Star. Την είδηση επισημοποίησε πριν από λίγες μέρες η υπεύθυνη του γραφείου τύπου του καναλιού, Ζωρζέτα Ζαχαρτζή. Ποιο είναι, όμως, το παρασκήνιο αυτής της ρήξης;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, τα προβλήματα ξεκίνησαν από την προηγούμενη χρονιά, κυρίως επειδή ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν μπορούσε να είναι συνεπής στα γυρίσματα λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε.

Όταν πριν από δύο μήνες ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το επόμενο MasterChef, το Star αποφάσισε να κάνει κάποιες κινήσεις για να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης του project. Ζήτησαν, λοιπόν, από τον σεφ να είναι λίγο πιο ενεργός.

Εκείνος δυσανασχέτησε και όταν στέλεχος του καναλιού του είπε πως αν δεν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα θα διακοπεί η συνεργασία τους, έγινε ένας μεγάλος καβγάς που οδήγησε τον Δημήτρη Σκαρμούτσου στην έξοδο του Star.

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: thetoc.gr