Μαρίνα Πατούλη, Γιώργος Πατούλης - Late Night
Μαρίνα Πατούλη, Γιώργος Πατούλης – Late Night

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη κατά Ράδιο Αρβύλα – Για το χρυσό σαλόνι και τη σάτιρα που θίγει οικογένεια και παιδί.

Καλεσμένοι στο Late Night του Γιώργου Λιάγκα ήταν το βράδυ της Τρίτης οι Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη, οι οποίοι μίλησαν για όλο αυτό το θέμα που είχε γίνει με τους Ράδιο Αρβύλα.

«Αυτό που με πείραξε ήταν οι Ράδιο Αρβύλα, τους οποίους παρακολουθώ και είναι εξαιρετικοί. Το μόνο που με πείραξε ήταν αυτό με το παιδί και τη μητέρα μου. Αυτό το σχόλιο για τη μητέρα μου ήταν κάτι που με ενόχλησε. Πρέπει να μπήκαν και πολιτικοί παράγοντες μετά. Υπήρχε bullying στο παιδί», είπε ο Γιώργος Πατούλης.

 «Άγιο είχα και ευτυχώς που αυτή τη φωτογραφία δεν την ανέβασα εγώ, πρώτον. Δεύτερον, η αισθητική του σπιτιού είναι δικής μου επιλογής και θεωρώ ότι ο καθένας έχει τη δική του αισθητική. Είπαν για “κιτς”, αλλά αυτά εγώ δεν τα ακούω καν. Στην αρχή ξεκίνησε πολύ χιουμοριστικά.

Θεωρώ ότι η σάτιρα είναι θεμιτή, όμως μία σάτιρα που θίγει οικογένεια και παιδί… Το παιδί πήγαινε σχολείο και τα άλλα παιδιά του λέγανε και μέχρι τώρα “εσύ που ζεις στα χρυσά”, το βίωσε πολύ αρνητικά. Εκεί παύουμε να γελάμε», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Οργισμένη απάντηση Πατούλη στους Ράδιο Αρβύλα για το σατιρικό σκετς (video)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: zappit.gr