Αlpha και Star | διέκοψαν την συνεργασία τους με Θ. Δημάδη και Δ. Σουλτογιάννη
Θάνος Δημάδης – Δημήτρης Σουλτογιάννης

Αlpha και Star | διέκοψαν την συνεργασία τους με Θ. Δημάδη και Δ. Σουλτογιάννη.

Μετά την απόφαση του τηλεοπτικού STAR να διακόψει τη συνεργασία του με το δημοσιογράφο Δημήτρη Σουλτογιάννη, ήταν η σειρά του Alpha να «αδειάσει» τον ανταποκριτή του στη Νέα Υόρκη, ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε του δόθηκε εντολή να προβεί στις συγκεκριμένες ενέργειες.  

Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση, ο σταθμός της Κάντζας τονίζει ότι αναμένει τις εξηγήσεις του δημοσιογράφου και μέχρι τότε τον έχει καλέσει να απέχει από τα καθήκοντά του.

Η ανακοίνωση του καναλιού:

«O Alpha, σε καμία περίπτωση, δεν υιοθετεί αυτές τις μορφές δημοσιογραφίας και γι’ αυτό ουδέποτε δόθηκε εντολή στον Θάνο Δημάδη να προβεί σε όσες ενέργειες φέρεται ο ίδιος, από δημοσιεύματα, να έχει τελέσει.

Ο Alpha αναμένει τις εξηγήσεις του δημοσιογράφου και ως τότε τον έχει καλέσει να απέχει από τα καθήκοντά του.»

Στο μεταξύ, σε δική του ανακοίνωση, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τα ΜΜΕ στα οποία εργάζονται οι ανταποκριτές οφείλουν να πάρουν θέση.

Αναλυτικότερα, αναφέρει:  

«Το χθεσινό περιστατικό στη Νέα Υόρκη, όπου δύο δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά και χρέωναν τα ποτά τους στην ελληνική αποστολή, δεν αφορά μόνο τους ίδιους, αλλά και όσους τους ανέθεσαν τη συγκεκριμένη «αποστολή».

Τα Μέσα για τα οποία εργάζονται οι συγκεκριμένοι ανταποκριτές οφείλουν να πάρουν θέση. Αποδοκιμάζουν ή όχι τέτοιου είδους «δημοσιογραφικές» τακτικές;» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει: «Οι πολιτικές σκοπιμότητες και ο πόλεμος ενάντια στην επικράτηση της νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, δύσκολα κρύβεται πίσω από περούκες και κακόγουστες μεταμφιέσεις».

Και η ανακοίνωση της διακοπής συνεργασίας του Star με τον δημοσιογράφο Δ. Σουλτογιάννη

Στη διακοπή της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σουλτογιάννη, μετά το περιστατικό με τη μεταμφίεση, την παρακολούθηση και τη σύλληψη στη Νέα Υόρκη, προχώρησε ο τηλεοπτικός σταθμός Star.

Η ανακοίνωση της διακοπής της συνεργασίας έγινε από την εκπομπή της  Πόπη Τσαπανίδου.

«Το STAR διακόπτει τη συνεργασία του με τον ανταποκριτή στις ΗΠΑ Δημήτρη Σουλτογιάννη και αναμένει την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης», ανέφερε η παρουσιάστρια.

twitter-logo-boxnews

πηγή: lifo.gr