Γιώργος Λιάγκας
Γιώργος Λιάγκας

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας – «Ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε που πρέπει να πάρω την άδεια από σένα…».

Η νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Late Night, έχει ξεκινήσει να προβάλλεται εδώ και δύο εβδομάδες από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και πέρα από εκείνους που τους άρεσε η εκπομπή υπήρξαν και αυτοί που δεν τους άρεσε και επιτέθηκαν με σφοδρότητα στον παρουσιαστή.

Ένας από αυτούς και ο Σίλας Σεραφείμ ο οποίος φαίνεται ότι… πειράχτηκε από το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας κάνει ένα stand up στην έναρξη της εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν άφησε όμως ασχολίαστα τα όσα είπε ο stan up comedian και απάντησε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Lampsi 92,3.

«Μ’ αρέσει ρε παιδί μου όταν θέλουμε να κρίνουμε έναν άνθρωπο τι κάνουμε για να κρίνουμε, προσέξτε τι γίνεται. Θέλω να κατακρίνω τον Λιάγκα, έχει μια εκπομπή δύο ωρών και υποτίθεται ότι υπάρχει αυτό το εισαγωγικό που είναι πέντε λεπτά, το οποίο ας πούμε είναι όντως αμερικανιά. Το οποίο για να είμαι ειλικρινής δεν έχει καταφέρει κανένας να το κάνει στην Ελλάδα. Κάνω μια απόπειρα να το κάνω εγώ. Μπορεί να μου βγει, μπορεί να μην μου βγει. Μπορεί σε έναν δύο μήνες αν δεν μου βγει να πω “το κόβω κι εγώ και κάνω συνεντεύξεις”.

Πρόσεχε να δεις τι γίνεται, αν κάνω μόνο συνεντεύξεις θα πούνε “α, αντιγράφει τους άλλους”, αν κάνω κάτι παραπάνω λένε “α, δεν το κάνει καλά”. Και ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε που πρέπει να πάρω την άδεια από σένα για να το κάνω; Δηλαδή, βγαίνουν τώρα κάποιοι που κάνουν stand up, λες και είπα εγώ ότι κάνω stand up. Εγώ δημοσιογράφος είμαι, είμαι εγώ κωμικός; Κωμικοί είναι αυτοί που τα λένε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα – Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η πρεμιέρα;

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: iefimerida.gr