Σταματίνα Τσιμτσιλή - Δήμος Βερύκιος
Σταματίνα Τσιμτσιλή – Δήμος Βερύκιος

Άγρια κόντρα Βερύκιου -Τσιμτσιλή! «Γαμ… την πίστη μου»! Απίστευτες ατάκες.

Ένα σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της Τίνας Μεσσαροπούλου σχετικά με την καταστροφή στη Μάνδρα, ήταν αρκετό για να προκαλέσει την «έκρηξη» του Δήμου Βερύκιου! Μάλιστα ο δημοσιογράφος ήρθε σε έντονη κόντρα με την παρουσιάστρια του Happy Day.

Ο Δήμος Βερύκιος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασαν επικίνδυνα τους τόνους! «Μην κάνετε τις έξυπνες και οι δύο γιατί γίνεστε άκρως αντιπαθητικές και αδικείται τον εαυτό σας και οι δύο», ξεκίνησε να λέει ο Δήμος και η Σταματίνα του απάντησε να μην βάζει τίτλους!

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Βερύκιου που της είπε χαρακτηριστικά: «Άσε το υφάκι ρε! Γαμ… την πίστη μου! Εγώ το λέω! Την άποψή μου!».

Η παρουσιάστρια αμέσως του απάντησε πως είναι συνομιλητές με ίδια δικαιώματα! «Δεν κατάλαβα! Όταν κάνουμε μια κουβέντα και δεν σου αρέσει μια άποψη επιλέγεις την τακτική της προσβολής!» είπε χαρακτηριστικά.

Αμέσως ο Δήμος ανταπάντησε στην παρουσιάστρια ότι όσα είπε δεν είναι τακτική προσβολής! «Άφησε με να ολοκληρώσω την άποψή μου!» τόνισε ο Βερύκιος και ανέβασε κι άλλο τους τόνους! «Μα δεν ολοκληρώνεις, θέλεις δέκα λεπτά, κουβέντα κάνουμε» είπε η Σταματίνα και ο Δήμος ανέφερε: «Όσα χρειαστεί, γιατί εγώ είμαι ο παππούς με το αμπελοχώραφο… ». Η Σταματίνα τότε έκλεισε την κουβέντα λέγοντας στον Δήμο: Ε, μίλα μόνος σου!

Έξαλλος ο Δήμος Βερύκιος με τον ΣΚΑΪ – Πήρε τηλέφωνο και απειλούσε (video)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: tv-24.gr