Ιωάννα Μουσαμά, Απόστολος Μουσαμάς, Εμμανουέλα Μουσαμά
Ιωάννα Μουσαμά, Απόστολος Μουσαμάς, Εμμανουέλλα Μουσαμά

Holiday Suites Arnis Street – Λαμπερά εγκαίνια στο κέντρο της Αθήνας.

Η Αθήνα, μια πρωτεύουσα με τουρισμό όλο το χρόνο, οφείλει να έχει καλά «κρυμμένα μυστικά» που θέλουν τους πιο απαιτητικούς όχι μόνον να τα ανακαλύπτουν αλλά να απολαμβάνουν στο μέγιστο τα οφέλη τους!

Ένα τέτοιο «μυστικό» είναι το πλήρως ανακατασκευασμένο Holiday Suites Arnis Street (Άρνης 4), της εταιρείας ΑΦΟΙ Μουσαμά ΑΞΕ, ένα ξενοδοχείο- κόσμημα, στην “καρδιά” της πόλης, που άνοιξε ξανά και επισήμως τις πόρτες του.

Γιάννης Ρέτσος, Γιάννης Βαρβιτσιώτης- Γιάννης Φιλίππου, Βίκυ Φιλίππου
Γιάννης Ρέτσος, Γιάννης Βαρβιτσιώτης- Γιάννης Φιλίππου, Βίκυ Φιλίππου

Ο διευθύνων σύμβουλος, της Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ, Απόστολος Μουσαμάς και το επιτελείο του, υποδέχθηκαν την πρώτη ημέρα των εγκαινίων φίλους, συνεργάτες, καλλιτέχνες και εκπροσώπους των ΜΜΕ σε ένα Street Cocktail Party με δροσερά κοκτέιλ, ωραία μουσική, ευφάνταστο μπουφέ.

Αρετή Μουσαμά, Φαις Σαμυ Φαις - Παύλος Φουρλής, Αναστασία Φουρλή
Αρετή Μουσαμά, Φαις Σαμυ Φαις – Παύλος Φουρλής, Αναστασία Φουρλή

Η οδός Άρνης, από νωρίς το απόγευμα, φόρεσε τα καλά της, ξυλοπόδαροι έκαναν, με το δικό τους τρόπο, το welcome και οι καλεσμένοι από την πρώτη στιγμή ένιωσαν ότι κάτι πολύ καλό συνέβαινε. Πράγματι. Οι εντυπώσεις κερδήθηκαν μεμιάς.

Κώστας Κόκλας, Νατάσα Θεοδωρίδου, Λάμπης Ζαρουτιάδης
Κώστας Κόκλας, Νατάσα Θεοδωρίδου, Λάμπης Ζαρουτιάδης

Το ξενοδοχείο Holiday Suites Arnis Street της εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΟΥΣΑΜΑ ΑΞΕ, προχώρησε σε πλήρη ανακατασκευή ύψους 1,2εκ., μετά από 16 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας.

Αρετή Μουσαμά, Φαις Σαμυ Φαις - Παύλος Φουρλής, Αναστασία Φουρλή
Αρετή Μουσαμά, Φαις Σαμυ Φαις – Παύλος Φουρλής, Αναστασία Φουρλή

Με πάθος για την απόλυτη άνεση και εμμονή στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, μαζί με τον με αρχιτέκτονα Χάρη Παπαϊωάννου και τους συνεργάτες του, η ιδιοκτήτρια εταιρεία επαναπροσέγγισε την αισθητική του ξενοδοχείου αποδίδοντας μια μοντέρνα και εκλεπτυσμένη εικόνα.

Εμμανουέλλα Μουσαμά, Όλγα Κεφαλογιάννη - Μαργαρίτα Σιγάλα, Νίκος Μπαλός
Εμμανουέλλα Μουσαμά, Όλγα Κεφαλογιάννη – Μαργαρίτα Σιγάλα, Νίκος Μπαλός

Διατήρησε την άριστη διαρρύθμιση των 34 σουιτών, το kitchenette, το άνετο γραφείο εργασίας, την αυτόνομη θέρμανση/ψύξη, τις υψηλές ταχύτητες wi-fi και ότι έκανε μέχρι σήμερα το Holiday Suites Arnis Street, αγαπημένη και ασφαλή επιλογή διαμονής.

Φαιή Λεούση, Χρήστος Τεντόμας, Γωγώ Αυγερινοπούλου
Φαιή Λεούση, Χρήστος Τεντόμας, Γωγώ Αυγερινοπούλου

Σε όλες τις σουίτες τοποθετήθηκαν ξύλινα πατώματα, που προσδίδουν μία αίσθηση καθαριότητας και ζεστασιάς, ολοκαίνουργια στρώματα που προσφέρουν έναν αναπαυτικό ύπνο, νέας τεχνολογίας τηλεοράσεις που φέρουν μία “smart” εμπειρία θέασης και έντεχνα σχεδιασμένο φωτισμό που είναι ιδανικός και ξεκούραστος για τα μάτια.

Γιώτα Γκιάτη, Νικόλας Κανελλόπουλος, Ολυμπία Καραμολέγκου
Γιώτα Γκιάτη, Νικόλας Κανελλόπουλος, Ολυμπία Καραμολέγκου

Η παρέμβαση στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου είναι εξίσου σημαντική. Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις των ξενοδοχείων, η είσοδος έχει μεταμορφωθεί σε Open Lobby, με πολυτελή στοιχεία και κομψές αναφορές χρωμάτων και υλικών από την Art Deco.

Αλεξάνδρα Λιβανιού, Εμυ Λιβανιού - Μάγδα Λιβέρη, Δημήτρης Λυμπερόπουλος
Αλεξάνδρα Λιβανιού, Εμυ Λιβανιού – Μάγδα Λιβέρη, Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Επίσης τα αγαπημένα κατοικίδια των πελατών του ξενοδοχείου θα είναι ευπρόσδεκτα αφού το ξενοδοχείο είναι πλέον pet friendly!

Άλλωστε, πρωταρχικός στόχος της ΑΦΟΙ ΜΟΥΣΑΜΑ ΑΞΕ, ήταν και παραμένει η ικανοποίηση των πελατών μέσω των εξατομικευμένων παροχών, των σύγχρονων ανέσεων, της αναβάθμισης των τεχνολογιών και της καινοτομίας του.

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com