Elysium - Stademos Hotels
Elysium – Stademos Hotels

Elysium – Stademos Hotels – Το ανανεωμένο ξενοδοχείο στην Κύπρο έτοιμο να σας υποδεχτεί.

Στην καρδιά της ιστορικής αρχαίας πόλης της Πάφου και δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο των Τάφων των Βασιλέων, δεσπόζει το μοναδικής ομορφιάς και πολυτέλειας ξενοδοχείο πέντε αστέρων της αλυσίδας ξενοδοχείων  “Stademos Hotels”, Elysium.

Μόλις δέκα λεπτά μακριά με τα πόδια από το γραφικό λιμανάκι της Πάφου και 90’ μακριά από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, το  ξενοδοχείο Elysium αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλων των ειδών των ταξιδιωτών.

Το μοναδικό αρχιτεκτονικό ύφος του Elysium, επηρεασμένο από την αρχιτεκτονική των παλιών παλατιών, σε συνδυασμό με την απίστευτη ομορφιά των εξωτερικών χώρων του ξενοδοχείου και την απεριόριστη θέα στη θάλασσα, δημιουργούν ένα τοπίο απόλυτης απόλαυσης, γαλήνης και ευεξίας και προσφέρουν στους θαμώνες του εντυπωσιακές εμπειρίες.

Το Elysium των Stademos Hotels | Ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών στη Κύπρο
Elysium – Κύπρος

Το 2016, το ξενοδοχείο Elysium στην Πάφο ξεκίνησε μια σειρά από ανακαινίσεις μεγάλης κλίμακας, η οποία ανατέθηκε στην εταιρεία Wilson Associates – μια αμερικανική Interior Design εταιρεία με πλούσια εμπειρία στον τομέα, με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Τα deluxe υπνοδωμάτια μεταμορφώθηκαν με ένα σύγχρονο πνεύμα διατηρώντας παράλληλα τα παραδοσιακά στοιχεία της «ιστορικής» αισθητικής του ξενοδοχείου.

Μερικά από τα αυθεντικά εσωτερικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου παρέμειναν ως είχαν ωστόσο ενισχύθηκαν μέσω αλλαγών που ανανέωσαν και προσέθεσαν χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο στα δωμάτια.

Παράλληλα με αυτόν τον έξυπνο τρόπο τα δωμάτια είναι ακόμα πιο φωτεινά καθώς επιτρέπεται στο φυσικό φως να «εισβάλει» σε αυτά και να τα φωτίζει ακόμη περισσότερο.

Επιπλέον στους χώρους του ξενοδοχείου Elysium αντικαταστάθηκαν τα έπιπλα με νέα, τα οποία δημιουργήθηκαν από τοπικούς παραδοσιακούς τεχνίτες και διαμορφώθηκαν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στη σύγχρονη αισθητική χωρίς να χάνουν τις παραδοσιακές αναφορές τους.

Ταυτόχρονα η διαμονή στο ξενοδοχείο αναβαθμίστηκε περαιτέρω με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε οπτικοακουστικό επίπεδο καθώς και σε επίπεδο συστημάτων φωτισμού από την εταιρεία σχεδιασμού συστημάτων φωτισμού «CD + M», προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του σημερινού ταξιδιώτη.

Το ξενοδοχείο Elysium ανοίγει τις πόρτες του και πάλι για τους επισκέπτες του στα τέλη Μαρτίου 2017 και αναμένεται και φέτος να φιλοξενήσει τους ταξιδιώτες του, με μια νέα ματιά αλλά με την ίδια αριστεία που χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες του εδώ και χρόνια και το κατατάσσουν ανάμεσα στις top επιλογές ξενοδοχείων σε όλη την Κύπρο.

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com