Νίκος Βουρλιώτης (Νivo), Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Κατερίνα Καπουράνη (Marketing Coordinator Athens Metro Mall), Θέμης Γεωργαντάς, Γιώργος Σαμπάνης
Νίκος Βουρλιώτης (Νivo), Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Κατερίνα Καπουράνη (Marketing Coordinator Athens Metro Mall), Θέμης Γεωργαντάς, Γιώργος Σαμπάνης

Athens Metro Mall – Έναρξη εορταστικής περιόδου με Christmas Live Stage.

Τα Χριστούγεννα ξεκίνησαν στο Athens Metro Mall. Και φέτος, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου με ένα εντυπωσιακό Christmas Live Stage από τον Γιώργο Σαμπάνη και τους Goin’ Through, με παρουσιαστή τον μοναδικό Θέμη Γεωργαντά.

Μικροί και Μεγάλοι, έζησαν τη χαρά των γιορτών όπως μοναδικά την προσφέρει κάθε χρόνο το Athens Metro Mall και απόλαυσαν ένα λαμπερά χριστουγεννιάτικο, στολισμένο σκηνικό, shopping και διασκέδαση μέσα από τη μουσική σκηνή των Christmas Live Stage που αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και τον Δεκέμβριο!

Athens Metro Mall - Christmas Live Stage
Athens Metro Mall – Christmas Live Stage

Christmas Live Stage

Έως τις 23 Δεκεμβρίου απολαμβάνουμε Χριστουγεννιάτικες στιγμές, shopping και μουσική στα Christmas Live Stage του  ATHENS METRO MALL:

Παρασκευή  01 Δεκεμβρίου | Νίκος Μακρόπουλος, μαζί του οι Kings

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου | Πέγκυ Ζήνα & Κώστας Δόξας, συμμετέχει η Άννα Καμαρινού

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου | Ελένη Φουρέιρα & Dj Pitsi

Η είσοδος στα Christmas Live Stage του ATHENS METRO MALL είναι ελεύθερη! Μη χάσετε στιγμή γιατί από τις 6 το απόγευμα ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός 92,3 Λάμψη fm θα μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του μέσα από τις εγκαταστάσεις του αγαπημένου σας εμπορικού κέντρου.

Σχετικά με το Athens Metrο Mall

Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία των καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης.

Το ATHENS METRΟ MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Ναταλία Δραγούμη στο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ στο Athens Metro Mall

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com