Έλληνας ηθοποιός
Έλληνας ηθοποιός

Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός χώρισε μετά από 10  χρόνια σχέσης.

Πασίγνωστος ηθοποιός χώρισε μετά από δέκα χρόνια σχέσης. Είχε παντρευτεί πριν από πέντε χρόνια και έδειχνε να είναι τρισευτυχισμένος.

Πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη και τη σύζυγό του Μαρία Λύκου που ύστερα από περίπου 10 χρόνια σχέσης και γάμου χώρισαν οριστικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου στο περιοδικό Hello, η απόφασή τους αυτή, όπως αναφέρουν άνθρωποι του πολύ στενού τους περιβάλλοντος, πάρθηκε με ψυχραιμία και πάντα μέσα από το πρίσμα της αγάπης και της εκτίμησης που τρέφει ο ένας για τον άλλον όλα αυτά τα χρόνια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 στο δημαρχείο της Ραφήνας. Κουμπάρα τους ήταν παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη.

Παύλος Χαϊκάλης, Μαρία Λύκου
Παύλος Χαϊκάλης, Μαρία Λύκου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Χαϊκάλης αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη διάλυση του γάμου τους, καθώς, όπως αναφέρει ο ίδιος σε φίλους του, εκείνος άφησε κενά και απόσταση που δεν μπόρεσαν να καλυφθούν.

Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που έφερε τη φθορά στον γάμο του ζευγαριού. Αν και ζουν χωριστά εδώ και δέκα μήνες, κράτησαν επίσημα το διαζύγιο στα χέρια τους πριν από περίπου ένα μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του HELLO!, τρίτο πρόσωπο στη ζωή του δημοφιλούς ηθοποιού δεν υπάρχει. Αυτός ήταν τρίτος ο γάμος του Παύλου Χαϊκάλη.

O  ηθοποιός είχε και μια σχέση ζωής με την ηθοποιό Νικολέττα Βλαβιανού με την οποία έκανε και το γιο του Γιώργο.

Παύλος Χαϊκάλης, Νικολέττα Βλαβιανού
Παύλος Χαϊκάλης, Νικολέττα Βλαβιανού

«Η σχέση μας δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Τώρα έχουμε πλάκα, γελάω πολύ με τον Παύλο. Εξυπηρετεί το ρόλο το ότι γνωριζόμαστε καλά. Δεν έχουμε αναστολές. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας «δουλεύουν» και παλαιότερες καταστάσεις και γελάμε. Μου έχει σταθεί, είναι η οικογένειά μου» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Νικολέττα Βλαβιανού για τον πρώην της.

Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός χώρισε μετά από 10  χρόνια γάμου (photo)

youtube-box-news-logoπηγή: neaselida.gr