Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Τσαγκρίνου, Θάνος Μακρής (Υποδιευθυντής Athens Metro Mall)
Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Τσαγκρίνου, Θάνος Μακρής (Υποδιευθυντής Athens Metro Mall)

ATHENS METRO MALL | Μοναδικό Christmas Live Stage

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμα ένα Christmas Live Stage στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALL παρέα με τον ραδιοφωνικό σταθμό 92,3 ΛΑΜΨΗ.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Έλενα Τσαγκρινού διασκέδασαν τους πολυάριθμους fans τους με τις μουσικές τους επιτυχίες, δημιουργώντας εντυπωσιακή εορταστική ατμόσφαιρα ενώ μικροί και μεγάλοι τραγουδούσαν μαζί τους τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Ο  92,3 Λάμψη fm βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο από τις 6 το απόγευμα όπου μετέδιδε ζωντανά το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα δημιουργώντας το κλίμα για το party που θα ακολουθούσε.

Τα Christmas Live Stage συνεχίζονται έως τις 20 Δεκεμβρίου.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, Γιώργος Γιαννιάς ║ μαζί του η Χριστίνα Μηλιού

Και μην ξεχνάτε η  είσοδος στα Christmas Live Stage του ATHENS METRO MALL είναι ελεύθερη!

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

Το ΑTHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία των καταναλωτών για κάθε στιγμή.

Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης.

Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ.

Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Η Βάσω Κολλιδά στο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ στο ATHENS METRO MALL

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com