Καλλιστεία 2018 - Ιωάννα Μπέλλα
Ιωάννα Μπέλλα

Ιωάννα Μπέλλα | Σάλος με τη δήλωση της: Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι;

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show», βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης το μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα.

Η ίδια μεταξύ άλλων παραδέχθηκε και ότι έχει φάει χαστούκι από σύντροφό της, και μάλιστα το παρουσίασε κι ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως «Εντάξει και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;», προσθέτοντας «Όποια λέει ότι δεν έχει φάει, λέει ψέματα».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, προσπαθώντας να… το σώσει, της είπε πως δεν είναι έτσι και υπάρχουν φυσικά πάρα πολλές γυναίκες οι οποίες δεν έχουν υποστεί βία από τον σύντροφό τους.

Η συγκεκριμένη δήλωση σχολιάστηκε σήμερα από την εκπομπή «Πρωινό», με τη Φαίη Σκορδά, αλλά και τα πρόσωπα του πάνελ της, να ακούνε σοκαρισμένοι. «Τι είπε; Παδιά τι είπε;», αναρωτιόταν εμβρόντητη η Φαίη Σκορδά.

«Είπε ότι χειρότερο έχει ακουστεί φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα δημόσια, όταν σε ακούνε νέα κορίτσια. Κανένα χαστούκι δεν δικαιολογείται σε κανέναν άνθρωπο», ανέφεραν μεταξύ άλλων, εξοργισμένοι.

Καλλιστεία 2018 | Καταγγελία-φωτιά για στημένη ανάδειξη της Star Hellas (video)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: iefimerida.gr