Η Έλντα Πανοπούλου, η Σοφία Βόσσου και η Χριστίνα Μαραγκόζη
Έλντα Πανοπούλου – Σοφία Βόσσου – Χριστίνα Μαραγκόζη

Ρυθμός Art Stage | Πρεμιέρα για Πανοπούλου, Βόσσου, Μαραγκόζη.

Η μουσική σκηνή Ρυθμός Stage από φέτος γίνεται «Ρυθμός Art Theater», ένας ατμοσφαιρικός χώρος που θα φιλοξενεί πλέον μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, ειδικές βραδιές, έκανε την συναρπαστική πρεμιέρα του με την μουσική παράσταση «Μεταξύ μας με αγάπη».
Γιώργος Κατσαρός- Μάκης Τσέλιος
Γιώργος Κατσαρός- Μάκης Τσέλιος

Η Σοφία Βόσσου και η Έλντα Πανοπούλου γνωρίζονται αρκετά χρόνια έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές με επιτυχία. Η καινούργια στη παρέα είναι η Χριστίνα Μαραγκόζη με την μοναδική φωνή της.

Η Έλντα Πανοπούλου, η Σοφία Βόσσου και η Χριστίνα Μαραγκόζη ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια υπέροχη παράσταση, που συνδυάζει μουσική και θέαμα και που αναμένεται να είναι η καλύτερη της χρονιάς.

Κατερίνα Γιατζόγλου, Δημήτρης Γιώτης
Κατερίνα Γιατζόγλου, Δημήτρης Γιώτης

Μουσικές βραδιές που τα έχουν όλα. Jazz, swing, ελληνικό σινεμά, τα ωραία μας τα λαϊκά, αγάπες και έρωτες σε γλώσσα γαλλική, ιταλική, μα πάνω απ όλα ελληνική, με πρόζα, χιούμορ, συγκίνηση…

Μαζί τους ο Κωνσταντίνος Τσερκάκης, μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών χορευτών και μια καταπληκτική μπάντα.

Κωνσταντίνος Τσερκάκης
Κωνσταντίνος Τσερκάκης

Την παράσταση παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων, επιχειρηματίες, ηθοποιοί και άνθρωποι της τηλεόρασης και του θεάματος.

Από τις 17 Νοέμβρη τα Σαββατόβραδα γίνονται μαγικά με τραγούδια αγαπημένα , με εμπνευσμένες χορογραφίες, με κέφι, χορό, γέλιο και πολύ διασκέδαση…

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com