Ζάχος Χατζηφωτίου - Έλενα Χριστοπούλου
Ζάχος Χατζηφωτίου – Έλενα Χριστοπούλου

Τι Λέει; | «Άδειασαν» το Ζάχο Χατζηφωτίου – Έπαιξαν την αμοντάριστη συνέντευξη.

Μια συνέντευξη του Ζάχου Χατζηφωτίου χθες, στην εκπομπή «Τι Λέει;», ήταν η αφορμή να δημιουργηθεί αναταραχή στα media.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας ανάμεσα σε όλα δήλωσε πως βρισκόταν σε σχέση 7 χρόνια με την Έλενα Χριστοπούλου και μάλιστα έμεναν και μαζί στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Σήμερα το πρωί, ο Ζάχος Χατζηφωτίου με τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» που πρόβαλαν το θέμα διέψευσε τα… λεγόμενά του ισχυριζόμενος πως το νόημα των όσων ειπώθηκαν ήταν άλλο και οι δηλώσεις του παραποιήθηκαν λόγω μοντάζ.

Τόνισε επίσης πως η σχέση του με την coach του GNTM είναι φιλική και μετράει πάνω από 20 χρόνια.

Το ίδιο δήλωσε και η Έλενα Χριστοπούλου στο Πρω1νό και μάλιστα παρουσία του Ζάχου Χατζηφωτίου αφού εκείνη τη στιγμή βρισκόντουσαν μαζί.

Σήμερα το μεσημέρι, η Ελένη Τσολάκη και ο Οδυσσέας Μητσόπουλος, ο δημοσιογράφος που έκανε τη συνέντευξη, θέλησαν να αποκαταστήσουν την αλήθεια ώστε να μην υπάρχει κάποια αμφιβολία για την εγκυρότητα της εκπομπής καθώς και για τον τρόπο που εργάζονται.

Η ομάδα της εκπομπής επέλεξε να προβάλει αμοντάριστη τη συνέντευξη του Ζάχου Χατζηφωτίου ώστε οι τηλεθεατές να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

«Είναι πολύ αγαπημένος και αγαπητός ο κ. Χατζηφωτίου και αυτό που συμπεραίνουμε είναι ότι υπάρχει μια τρυφερή και όμορφη σχέση που κρατά πάρα πολλά χρόνια, από αυτές τις σχέσεις στη ζωή που μπορεί να είναι στήριγμα, βοήθεια, που μπορεί να είναι πολύ γλυκό και όμορφο να υπάρχουν. Αυτή η πλατωνική αγάπη», δήλωσε η Ελένη Τσολάκη θέλοντας να βάλει μια τελεία στο θέμα.

GNTM | Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (video)

twitter-logo-boxnewsΑναδημοσίευση από: peoplegreece.com