Ανδρέας Αλυσανδράτος (Διευθυντής Marketing Village), Δημήτρης Ανδρέου (Group Brand Manager - Stoli)
Ανδρέας Αλυσανδράτος (Διευθυντής Marketing Village), Δημήτρης Ανδρέου (Group Brand Manager – Stoli)

Bohemian Rhapsody | Λαμπερή πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη ταινία.

Η Odeon και η 20th Century Fox πραγματοποίησαν, την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας «Bohemian Rhapsody». Υποστηρικτές της πρεμιέρας ήταν η Stoli Premium Vodka.
Εμανουέλα Ιγνατίου, Κατερίνα Τσαγκά, Κατερίνα Ζέρβα
Εμανουέλα Ιγνατίου, Κατερίνα Τσαγκά, Κατερίνα Ζέρβα

Η αίθουσα Sphera των Village Cinemas κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου που περίμενε με ανυπομονησία να απολαύσει τον Ράμι Μάλεκ στον ρόλο του μοναδικού Φρέντι Μέρκιουρι, σε μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του που απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν πρόσωπα από τον χώρο των επιχειρήσεων και του θεάματος.

Μαρίλια Φράγκη, Ράπερ Σνικ - Γιάννης Γκόφας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
Μαρίλια Φράγκη, Ράπερ Σνικ – Γιάννης Γκόφας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Λίγα Λόγια για την ταινία

Τo Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι. O Φρέντι αψήφισε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο.

Γιώργος Ντάβλας, Μαρίνα Βερνίκου, Μίλτος Καμπουρίδης
Γιώργος Ντάβλας, Μαρίνα Βερνίκου, Μίλτος Καμπουρίδης

Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid».

Νάνσυ Χριστοπούλου, Θανάσης Χριστόπουλος - Μαρία Κοτρωτσίου - Κατρίνα Τσάνταλη
Νάνσυ Χριστοπούλου, Θανάσης Χριστόπουλος – Μαρία Κοτρωτσίου – Κατρίνα Τσάνταλη

Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.

Ελισάβετ Βαγενά, Costis - Ευγενία Ιορδάνη, Δημήτρης Ιορδανής
Ελισάβετ Βαγενά, Costis – Ευγενία Ιορδάνη, Δημήτρης Ιορδανής

Λίγα Λόγια για την Odeon

Η Odeon δραστηριοποιείται στον τομέα της οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας, εστιάζοντας με πάθος και αφοσίωση σε ότι αφορά στον κινηματογράφο. Όραμά της είναι να ψυχαγωγεί, να ενθουσιάζει και να συγκινεί το ελληνικό κοινό, προσφέροντας μια απόλυτα ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία.

Ο όμιλος εταιρειών Odeon αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς κινηματογραφικής ψυχαγωγίας, από τη διανομή και τις παραγωγές ταινιών, μέχρι τους σύγχρονους πολυκινηματογράφους και την οικιακή ψυχαγωγία (home entertainment), έχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές δημιουργίες και καινοτομίες των τελευταίων δεκαετιών.

H Stoli στην πρεμιέρα της ταινίας «Το Κόκκινο Σπουργίτι» (photos)

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com