Παύλος Μπερμπερίδης
Παύλος Μπερμπερίδης

Παύλος Μπερμπερίδης | “Η φωνή” της ψυχής του σε καινούργια λαϊκά τραγούδια.

Ο Παύλος Μπερμπερίδης γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1987, σε ένα περιβάλλον, όπου η λαϊκή μουσική κυριαρχούσε! Από τα πρώτα του ακούσματα ήταν ο Καζαντζίδης, o Διονυσίου, η Μπέλλου, ο Νίκος Παπάζογλου κ.α. (από κασέτες που δεν έλειπαν ποτέ από το αυτοκίνητο του πατέρα του).

Στα εφτά του χρόνια ήρθε σε πρώτη επαφή με το μπουζούκι και αμέσως γοητεύτηκε. Από εκείνη τη στιγμή, δεν σταμάτησε η ενασχόλησή του με το όργανο και η προσπάθεια κατάρτισης γύρω από αυτό Από πολύ μικρός ένιωσε την ανάγκη να δημιουργεί τραγούδια και να εκφράζεται μέσα από αυτά.

Πρόκειται για μια καθαρά προσωπική του προσπάθεια καθώς όλη η διαδικασία παραγωγής των κομματιών (στίχοι, μουσική, εκτέλεση, ενορχήστρωση, ηχογράφηση) γίνεται στο μεγαλύτερο ποσοστό από αυτόν, σε δικό του studio.

Η ανάγκη του να εκφραστεί μέσα από το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι τον έφερε σε επαφή και συνεργασία με ονόματα όπως ο Μπάμπης Γκολές, ο Δημήτρης Κοντογιάννης, η Σοφία Παπάζογλου, ο Βασίλης Γισδάκης, η Ναταλία Ρασούλη κ.α.

Το 2012 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με ερμηνευτή τον Δημήτρη Κοντογιάννη.

Εν συνεχεία το 2015 κυκλοφορεί η δεύτερη με τίτλο “Αναπάντεχο” και με συμμετοχές όπως η Σοφία Παπάζογλου, η Ζωή Παπαδοπούλου, η Ναταλία Ρασούλη και τον ίδιο να ερμηνεύει πολλά από τα τραγούδια του από την εταιρία “ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ”.

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί η τρίτη του δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο “Η φωνή”. Πρόκειται για καινούργια τραγούδια που έγραψε και ερμηνεύει ο ίδιος.

twitter-logo-boxnews