Νάταλι Παναγοπούλου, Λαγός Δημήτρης, Αννίτα Μήτση
Νάταλι Παναγοπούλου, Λαγός Δημήτρης, Αννίτα Μήτση

Blue Beetle London Dry Gin στη μόδα.

Στο GRADUATE FASHION SHOW του Ομίλου σπουδών μόδας PANSiK στο Παλιό Αμαξοστάσιο Αθηνών  όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  μετά το τέλος του show εντυπωσιακά  cocktails από τον χορηγό της βραδιάς, το Blue Beetle London Dry Gin, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο concept bar!

Το εμβληματικό  κτίριο φιλοξένησε την ετήσια επίδειξη μόδας των τελειόφοιτων σπουδαστών της PANSiK με τίτλο ‘STRUCTURES’, υπό το creative direction της Σάντυ Καραγιάννη και το art direction του σχεδιαστή Σωτήρη Γεωργίου.

Με κεντρικό θέμα την επιρροή της αρχιτεκτονικής στη μόδα, οι τελειόφοιτοι fashion designers δημιούργησαν τις capsule collections τους εμπνευσμένοι από 3 σπουδαίους αρχιτέκτονες, τον Τadao Ando, τον Renzo Pianoκαι τον Τάκη Ζενέτο.

Το εντυπωσιακό fashion show τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος επαγγελματιών  από το χώρο του design, της μόδας και των τεχνών.

Μεταξύ άλλων οι Λάκης Γαβαλάς, Γιώργος Μαλεκάκης, Κοσμάς Κουμιανός,  Σωτήρης Γεωργίου, Ιωάννα Κουρμπέλα, και φυσικά, ο ιδρυτής της PANSiK κ. Θεόδωρος Παναγόπουλος.

Το Blue Beetle London Dry Gin στην εβδομάδα μόδας (photos)

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com