Θεοδώσης Κακούτης, Δήμητρα Δήμα
Θεοδώσης Κακούτης, Δήμητρα Δήμα

Beefbar on the Coast | Μια βραδιά πλούσια σε γαστρονομικές εκπλήξεις.

Οι καλεσμένοι του Riccardo Giraudi, ιδιοκτήτη των εστιατορίων Beefbar, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα.

Οι πιστοί φίλοι του διάσημου εστιατορίου, απόλαυσαν ένα μενού πλούσιο σε γευστικές εκπλήξεις.

Πιάτα με βάση τις ελληνικές – μεσογειακές γεύσεις, σε συνδυασμό με τις καλύτερες κοπές βόειου κρέατος, που μαγειρεύονται με τον πιο μοναδικό τρόπο και εξεζητημένες πρώτες ύλες όπως το Ιαπωνικό βόειο Kobe.

Ντίνος Φωτεινάκης (Εxecutive Chef) - Θεοδώσης Κακούτης, Riccardo Giraudi
Ντίνος Φωτεινάκης (Εxecutive Chef) – Θεοδώσης Κακούτης, Riccardo Giraudi

Παράλληλα το ενημερωμένο bar, η πλήρης ανανεωμένη λίστα κρασιών και τα signature cocktails εξασφάλισαν στους καλεσμένους μια εξαιρετική  εμπειρία casual dining.

Η εξαιρετική τοποθεσία του εστιατορίου, η χαλαρωτική ατμόσφαιρα, η υπέροχη θέα αλλά και η ποιοτική εξυπηρέτηση έκαναν τη βραδιά αξέχαστη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου, Alessandro Garofalo, Μαρία Τσιλιγγίρη
Ειρήνη Παπαδοπούλου, Alessandro Garofalo, Μαρία Τσιλιγγίρη

Λίγα λόγια για το Beefbar

Το πρώτο Beefbar δημιουργήθηκε από τον Riccardo Giraudi στο Μόνακο το 2005 και η φιλοσοφία του βασίστηκε στην καινοτόμο ιδέα ενός εστιατορίου στο οποίο προσφέρονται οι καλύτερες κοπές βοδινού κρέατος που προέρχονται από όλο τον κόσμο και μαγειρεύονται με τον πιο μοναδικό τρόπο.

 Το 2014 μάλιστα o Giraudi έγινε ο πρώτος και μεγαλύτερος εισαγωγέας πιστοποιημένου Ιαπωνικού Kobe στην Ευρώπη (το φημισμένο Kobe είναι Ιαπωνικό βόειο κρέας, το οποίο πρέπει να πληρεί πολύ συγκεκριμένες αυστηρές προδιαγραφές προκειμένου να λάβει την πιστοποίηση του αυτοκράτορα).

Μέσα σε λίγα μόνο χρόνια το Beefbar στο Μονακό, μετατράπηκε σε θρυλικό εστιατόριο ενώ Beefbar έχουν ανοίξει στο Μεξικό, στη Βουδαπέστη, στο Ντουμπάι, στις Κάννες και στο Χονγκ-Κόνγκ το οποίο μάλιστα τιμήθηκε και με ένα αστέρι Michelin το 2017.

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com