Υβόννη Μπόσνιακ, Αντώνης Ρέμος
Υβόννη Μπόσνιακ, Αντώνης Ρέμος

Ρέμος-Μπόσνιακ ο γάμος της Χρονιάς | Ποιοι είναι οι 4 κουμπάροι, το προσκλητήριο και τα μέτρα ασφαλείας.

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2018 και μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και τη γέννηση της κόρης τους, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είπαν να δώσουν τους όρκους τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Ο γάμος και η δεξίωση με τους 350 καλεσμένους θα γίνει στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη.

Τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του Gala, καλεσμένοι στο γάμο θα είναι λίγοι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού και μεγάλα ονόματα από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Ρέμος, Μπόσνιακ - προσκλητήριο
Ρέμος, Μπόσνιακ – προσκλητήριο

Ανάμεσά τους αναμένεται να είναι η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, ο Θοδωρής και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και πολλοί ακόμη.

Το προσκλητήριο του γάμου έχει ήδη μοιραστεί και το ζευγάρι αναμένεται να έχει τέσσερις κουμπάρους, τον Κώστα Πηλαδάκη, την κολλητή φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον ιδιοκτήτη του Nammos Γιάννη Παπαλέκα.

Κώστας Πηλαδάκης - Μαρία Μπεκατώρου - Δημήτρης Κοντομηνάς - Γιάννης Παπαλέκας
Κώστας Πηλαδάκης – Μαρία Μπεκατώρου – Δημήτρης Κοντομηνάς – Γιάννης Παπαλέκας

Το μενού του γάμου έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και θα αποτελείται από σαλάτα για αρχή, ριζότο με θαλασσινά, μοσχαρίσιο φιλέτο ή ψάρι και γλυκό, ενώ και η γαμήλια τούρτα θα είναι δικής του έμπνευσης.

Αστέρες του ελληνικού πενταγράμμου, που βρίσκονται ανάμεσα στους καλεσμένους θα ανεβούν στο μεγάλο stage που θα στηθεί για να τραγουδήσουν.

Μέσα στις εκπλήξεις θα είναι και η παρουσία του Eros Ramazzotti με την οικογένειά του στο μυστήριο και τη δεξίωση.

Ο γάμος της χρονιάς βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας του

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: thetoc.gr