Κριστιάνο Ρονάλντο
Κριστιάνο Ρονάλντο – Ελλάδα

Κριστιάνο Ρονάλντο | Πόσο φιλοδώρημα άφησε στους υπαλλήλους του Costa Navarino.

Τους υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να επισκεφτεί το Costa Navarino και του χρόνου και οι υπάλληλοι του ξενοδοχειακού συγκροτήματος έχουν κάθε λόγο να κάνουν πάρτι, μιας και η πρώτη τους εμπειρία δίπλα στον άσο του ποδοσφαίρου τους έστειλε… ταμείο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sportime, ο Πορτογάλος σταρ, που θα λαμβάνει 30.000.000 ευρώ ετησίως για συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τη Γιουβέντους, δεν άφησε παραπονεμένους τους δέκα υπαλλήλους που τον εξυπηρετούσαν ανά πάσα ώρα και στιγμή κατά τη διαμονή του στο Costa Navarino.

Ο Κριστιάνο έκοψε ένα τσεκ ύψους 20.000 ευρώ, ζητώντας από τη διοίκηση της ξενοδοχειακής μονάδας να το μοιράσει ισόποσα στους ανθρώπους που ήταν δίπλα του.

Το φιλοδώρημα, δηλαδή, για το κάθε υπάλληλο έφθασε τα 2.000 ευρώ!

Κριστιάνο Ρονάλντο - Costa Navarino
Κριστιάνο Ρονάλντο – Costa Navarino

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ολοκλήρωσε την 10 ήμερη παραμονή του στον επίγειο «παράδεισο» της Costa Navarino.

Ο συνδυασμός της παραμονής του στο μεσσηνιακό θέρετρο με τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους, προσέλκυσαν, όπως ήταν φυσικό,  «τα βλέμματα» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στην περιοχή μας.

Δεκάδες Ιταλοί παπαράτσι, δημοσιογράφοι και όχι μόνο προσπάθησαν να αποσπάσουν ένα «πλάνο» ή μια ιδιωτική στιγμή του Κριστιάνο με την σύντροφό του και την οικογένειά του.

Κριστιάνο Ρονάλντο με γιο και σύντροφο
Κριστιάνο Ρονάλντο με γιο και σύντροφο

Ωστόσο κανείς δεν τα κατάφερε…

Έτσι λίγο πριν αποχωρήσει, ο Κριστιάνο έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία με αντιπροσωπεία της διεύθυνσης ασφαλείας της Costa Navarino, που κράτησαν τον Πορτογάλο όλες αυτές τις ημέρες μακριά από τα «αδιάκριτα» βλέμματα!

Luxury Concierge | Εγκαίνια του νέου flagship store εντός του Hilton Αθηνών (photos)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: newpost.gr – tharrosnews.gr