Βασίλης Διαμαντόπουλος, Βασίλης Ζούλιας
Βασίλης Διαμαντόπουλος, Βασίλης Ζούλιας

Συνεργασία Βασίλη Διαμαντόπουλου και Βασίλη Ζούλια.

Η καλλιτεχνική ομάδα του Βασίλη Διαμαντόπουλου συνεργάστηκε με τον βετεράνο της μόδας Vassilis Zoulias σε μία άκρως «red carpet» καλοκαιρινή βραδιά!

Στα πλαίσια προώθησης ταινίας που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου, ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε τις δημιουργίες του στους εκλεκτούς καλεσμένους του, μαζί με τον στενό του συνεργάτη Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος πλαισιώνει πάντα με την δική του συλλογή από μοναδικά κοσμήματα υψηλής αισθητικής, τις δημιουργίες του σχεδιαστή.

Από αυτή την λαμπερή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο γνωστός hair stylist Βασίλης Διαμαντόπουλος με την καλλιτεχνική του ομάδα, ο οποίος επιμελήθηκε τα χτενίσματα όλων των μοντέλων, επιλέγοντας clean-cut σινιόν και ρομαντικούς κότσους που συμπλήρωσαν αρμονικά το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος που μετρά 20 χρόνια ως επαγγελματίας στον χώρο της κομμωτικής, είναι Art Director – Ιδιοκτήτης της Σχολής Κομμωτικής Διαμαντόπουλος και ιδιοκτήτης του γνωστού κομμωτηρίου Vassilis P Diamantopoulos που εδρεύει στην Κηφισιά.

Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος με τον Βασίλη Ζούλια συνεργάζονται όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια επιβεβαιώνοντας ότι η ποιότητα στην τέχνη δεν προκύπτει, αλλά ωριμάζει αργά μέσα από τις επιλογές τους ως επαγγελματίες!

Το makeup επιμελήθηκε η Shiseido υπό την επίβλεψη του επίσης γνωστού makeup artist Βαγγέλη Θόντου.

Παρουσίαση της νέας Collection resort ss 19 του Βασίλη Ζούλια με τίτλο THE CROWN (photos)

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com