Έλενα Κελεσίδη, Όλγα Καραβερβέρη
Έλενα Κελεσίδη, Όλγα Καραβερβέρη

Η Έλενα Κελεσίδη στο Atelier της Όλγας Καραβερβέρη.

Στο Atelier της γνωστής σχεδιάστριας μόδας, Όλγας Καραβερβέρη, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την διάσημη υψίφωνο  Έλενα Κελεσίδη, η οποία δοκίμασε με τη βοήθεια της σχεδιάστριας υπέροχα κομμάτια από τις μοναδικές της δημιουργίες.

Η Έλενα Κελεσίδη προετοιμάζεται ενόψει των εμφανίσεών της στα πλαίσια της πρεμιέρας της όπερας «Υπόθεση Μακρόπουλου» του συνθέτη Λέος Γιάνατσεκ στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία έρχεται για πρώτη φορά στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στις 20, 23 και 25 Μαΐου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ, σε μουσική διεύθυνση Οντρέι Όλος και σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά.

Η Όλγα Καραβερβέρη, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δημιουργούς της γενιάς της. Με την ξεχωριστή αίσθηση του στυλ που διαθέτει, επιλέγει η ίδια ένα προς ένα τα υφάσματα, τις δαντέλες και επιμελείται κάθε μικρή λεπτομέρεια.

Η αίσθηση θεατρικότητας σε κάθε φόρεμα είναι αυτό που θα αποτελέσει μέρος του τέλειου αποτελέσματος. Είναι εξάλλου γνωστό ότι διάσημες Ελληνίδες επιλέγουν να ντυθούν by Olga Karaververis καθώς οι δημιουργίες της είναι tailor-made και έχουν μοναδικό χαρακτήρα, που εκφράζει την υψηλή αισθητική και ποιότητα.

Atelier

Ηρακλείτου 17 & Τσακάλωφ, Κολωνάκι

Τηλ.: 210 3633101, email: kolonaki@karaververis.com

Show Room

Εθνικής Αντιστάσεως 102, Ελευσίνα

Τηλ.: 210 5544995 – 210 5540581, email: info@karaververis.com

Olga Karaververis | Επίδειξη μόδας με τίτλο “La Vie” (photos)

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com