Τζένη Μπότση, Δημήτρης Βιτσαξάκης - ΔΙΑΦΑΝΟ
Τζένη Μπότση, Δημήτρης Βιτσαξάκης – ΔΙΑΦΑΝΟ

Νέο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ στην περιοχή Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Το 12ο κατάστημα της εταιρίας ΔΙΑΦΑΝΟ άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε την καλοκαιρινή σεζόν στην περιοχή  Αγ. Ιωάννη Ρέντη, παρουσία πλήθος κόσμου και πολλών επώνυμων φίλων της εταιρείας που κατέκλυσαν το νέο της κατάστημα.
Θάνος Μακρής, Άντζελα Παπαναστασίου, Γιώργος Καρίβαλης
Θάνος Μακρής, Άντζελα Παπαναστασίου, Γιώργος Καρίβαλης

Η εταιρεία ΔΙΑΦΑΝΟ, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα με είδη για το σπίτι, μέλος του ομίλου επιχειρήσεων CONSTANTINOU GROUP, χαρακτηρίζεται από τις άξιες του ομίλου που είναι η εμπιστοσύνη, η αξιοπιστία, η ακεραιότητα και η εξυπηρέτηση προς τους πελάτες της.

Μαρία Σαμαρινού, Γιάννης Δρυμωνάκος - Σόλων Τσούνης, Αντώνης Λουδάρος
Μαρία Σαμαρινού, Γιάννης Δρυμωνάκος – Σόλων Τσούνης, Αντώνης Λουδάρος

Σκοπός της εταιρίας ΔΙΑΦΑΝΟ και με το νέο κατάστημα, είναι να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό του, ποιοτικά προϊόντα με ψηλά αισθητικά κριτήρια στις πιο συμφέρουσες και ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ιωάννα Μαρτζούκου, Κωνσταντίνος Καζάκος - Σοφία Τραντίδου, Γιώργος Λεμπέσης
Ιωάννα Μαρτζούκου, Κωνσταντίνος Καζάκος – Σοφία Τραντίδου, Γιώργος Λεμπέσης

Με παρουσία 20 χρόνων στον χώρο του σπιτιού και με 12 καταστήματα λιανικής  στο ενεργητικό της  (Αγ. Παρασκευή, Αγ. Δημήτριο Athens Metro Mall, Αθήνα Notos home, Άλιμος, Μαρούσι The Mall Athens, Ν. Ερυθραία, Ταύρος Athens Heart,  Θεσσαλονίκη, Κρήτη-Χανιά, Λάρισα, Ξάνθη) γίνεται το μεγαλύτερο ελληνικό «brand» με είδη για κάθε χώρο του σπιτιού.

Ναταλία Δραγούμη, Άντζελα Παπαναστασίου, Ελένη Καρακάση
Ναταλία Δραγούμη, Άντζελα Παπαναστασίου, Ελένη Καρακάση

Μέσα από ολοκληρωμένες γκάμες προϊόντων,  ο καταναλωτής βρίσκει αξιόπιστες λύσεις στο χώρο του επίπλου, διακοσμητικών, οικιακού εξοπλισμού, εποχιακών και λευκών ειδών.

Νέο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ Λ. Πειραιώς 161 και Φλέμινγκ, στην περιοχή  Αγ. Ιωάννης Ρέντης. – Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.diafanostores.gr

Τόνια Σωτηροπούλου – Στο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ στο ATHENS METRO MALL

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com