Βούλη Φίλη, Γιώργος Ντάβλας, Αλεξάνδρα Παχή
Βούλη Φίλη, Γιώργος Ντάβλας, Αλεξάνδρα Παχή

Ο Γιώργος Ντάβλας στο ξενοδοχείο Corfu Palace στην Κέρκυρα.

Το ξενοδοχείο Corfu Palace στην Κέρκυρα επισκέφθηκε με αφορμή τις ετοιμασίες του ξενοδοχείου για την υποδοχή των επισκεπτών του Πάσχα ο γνωστός PR Manager, Γιώργος Ντάβλας, ο οποίος είχε συνάντηση τόσο με ανθρώπους του προσωπικού του ξενοδοχείου όσο και με τους μουσικούς του.

Το ξενοδοχείο Corfu Palace, το οποίο θεωρείται “all time classic” επιλογή και αποτελεί πλέον ένα θρύλο για το νησί, έχει κερδίσει την προτίμηση πολλών επωνύμων και όχι μόνο για τη διαμονή τους στο νησί αλλά και ειδικά για την περίοδο του Πάσχα, καθώς όσοι το επιλέγουν απολαμβάνουν μία υψηλών προδιαγραφών διαμονή.

Γιώργος Ντάβλας με τους μουσικούς Φάνη Χονδρογιάννη και Δημήτρη Κληρονόμο
Γιώργος Ντάβλας με τους μουσικούς Φάνη Χονδρογιάννη και Δημήτρη Κληρονόμο

Η κουζίνα του Corfu Palace αποτελεί σημείο αναφοράς για το νησί καθώς το εστιατόριο “Scheria” στην κεντρική βεράντα του ξενοδοχείου με θέα τη θάλασσα προσφέρει μοναδικές πασχαλινές γεύσεις καθ’όλη τη διάρκεια των εορτών με σκοπό να σαγηνεύσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Προσωπικό Corfu Palace
Προσωπικό Corfu Palace

Το ξενοδοχείο Cοrfu Palace βρίσκεται στην πόλη της Κέρκυρας και αποτελείται από 106 δωμάτια, 6 σουίτες και ένα Penthouse, όλα με θέα στη θάλασσα πάνω στον όρμο της Γαρίτσας.

Κατερίνα Φαρούγγια
Κατερίνα Φαρούγγια

Στις top υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται ο πλήρως ανανεωμένος χώρο SPA σε συνεργασία με τα MEDIPRINOU που προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Corfu Palace | Πασχαλινές διακοπές στο “all time classic” ξενοδοχείο στην Κέρκυρα (photo)

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com