Όλγα Καραβερβέρη, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Όλγα Καραβερβέρη, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου – μαγειρεύει με ποδιά by Olga Karaververi στη Νέα Υόρκη.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μαγειρεύει φορώντας ποδιά by Olga Karaververi στη διεθνή εκδήλωση ανάδειξης της Αιγαιακής Γαστρονομίας στη Νέα Υόρκη για τη “Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019”.

Η Όλγα Καραβερβέρη υποδέχθηκε στο ατελιέ της στο Κολωνάκι, την Πρέσβη Γαστρονομίας των ελληνικών νησιών Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, που ήρθε να παραλάβει την μαγειρική ποδιά που δημιούργησε η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, ειδικά για εκείνη.

Η βραβευμένη σεφ @argirobarbarigou που κατάγεται από την Πάρο, θα μαγειρέψει φορώντας τη συγκεκριμένη ποδιά στο ναό της Αμερικανικής Γαστρονομίας, James Beard Institute της Νέας Υόρκης, εκπροσωπώντας τα νησιά του Αιγαίου, στην εκδήλωση που οργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με τον επίσημο τίτλο “Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019”.

Η γνωστή σχεδιάστρια, η οποία έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Ρόδο, μοιράστηκε τα συναισθήματά της για την ιδιαίτερη πατρίδα της με την Παριανή σεφ, λέγοντας πόσο περήφανη νοιώθει για την γενντειρά της αλλά και τα υπέροχα νησιά της πατρίδας μας και φυσικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συμφώνησε καθώς και η ίδια λατρεύει το νησί της.

Σχετικά με την εκδήλωση

Στις 13 Mαρτίου η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και οι Madames Des Escoffier μαγειρεύουν τα μυστικά του Αιγαίου και τα παρουσιάζουν στους food & tourist bloggers και opinion leaders της Νέας Υόρκης.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου βρίσκεται ήδη στα μισά του δρόμου μέχρι να ξεκινήσει η επίσημη θητεία της ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019, έχοντας ξεκινήσει την υλοποίηση των projects που περιλαμβάνονται στο επίσημο πρόγραμμα της διοργάνωσης “Taste the Seasons” στις θεματικές ενότητες της Υγείας, της Εκπαίδευσης, της Στήριξης των ΜΜΕ, της Βιωσιμότητας, του Πολιτισμού και της Διατροφής.

 Όλγα Καραβερβέρη – Πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της στο Εστιατόριο Επτά 7 (photos)

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com