Γιώργος  Λιάγκας  Σπύρος Μπιμπίλας
Γιώργος Λιάγκας – Σπύρος Μπιμπίλας

Γιώργος Λιάγκας – Πόσα χρήματα έδωσε στο Σπύρο Μπιμπίλα για να αποσύρει την μήνυση.

Δεν θα πιστεύετε πόσα ήταν τα χρήματα που κατέθεσε ο Γιώργος Λιάγκας στο ταμείο αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, προκειμένου να αποσύρει την εις βάρος του μήνυση ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Οι δύο άνδρες, οι οποίοι βρισκόταν σε διαμάχη λόγω της ραδιοφωνικής φάρσας του παρουσιαστή, στην οποία χρησιμοποίησε με προσβλητικό τρόπο το όνομα του ηθοποιού, έλυσαν τις διαφορές τους εξωδικαστικά.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απέσυρε τη μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα, μετά τη μεταμέλεια που επέδειξε ο παρουσιαστής και την κατάθεση ενός «συμβολικού», χρηματικού ποσού στο ταμείο αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Το χρηματικό ποσό που κατέβαλε ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής, 11 Φεβρουαρίου σε δημοσιογράφους της εκπομπής, «Φτιάξε Καφέ να στα πω», οι οποίοι βρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων του Σπύρου Μπιμπίλα.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Βενετσάνος, καλός φίλος του ηθοποιού αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Κανούργιου ότι το ποσό που κατέβαλε ο παρουσιαστής ήταν 27.000 ευρώ, κάτι που επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και ο ίδιος ο ηθοποιός.

Σε δηλώσεις του μάλιστα στις κάμερες, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξομολογήθηκε πως είχε καλέσει στο πάρτι γενεθλίων και τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος, ωστόσο, δεν απάντησε στο μήνυμά του.

«Ναι, τον κάλεσα στα γενέθλιά μου. Δεν νιώθω κακία για κανέναν, απλώς πιστεύω γίνονται λάθη, τα οποία διορθώνονται. Μου έχει στείλει μηνύματα, αλλά στο συγκεκριμένο μήνυμα δεν μου απάντησε. Θα ήθελα πολύ να ήταν εδώ. Ισχύει το ποσό που ακούστηκε. Εγώ δεν είμαι δικομανής, ούτε ήθελα να πληρώσει πάρα πολλά χρήματα. Ήθελα να πληρώσει χρήματα που να φανεί ότι με αυτόν τον τρόπο πονάς λίγο, άρα σκέφτεσαι μετά να μην το ξανακάνεις».

Τέλος το Late Night του Λιάγκα στον ΑΝΤ1 – Χωρίς εκπομπή και ο Αρναούτογλου (video)

twitter-logo-boxnewsΑναδημοσίευση από: vipnews.gr