Στην χοροεσπερίδα των Σαμαριναίων το “παρών” έδωσε ο γνωστός δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης
Χοροεσπερίδα Σαμαριναίων – Ανδρέας Πάτσης

Στην χοροεσπερίδα των Σαμαριναίων το “παρών” έδωσε ο γνωστός δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης.

Πλήθος κόσμου τίμησε την ετήσια χοροεσπερίδα των Σαμαριναίων, με το γλέντι να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Το “παρών” έδωσε για πολλοστή φορά, ο γνωστός δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης σε ετήσια χοροεσπερίδα χωριού που ανήκει στον νομό ΓΡΕΒΕΝΩΝ και συγκεκριμένα στην κοπή πίτας των απανταχού Σαμαριναίων!

Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να κάθεται με τον Γεώργιο Λιούπα (πρώην πρόεδρο της κοινότητας Σαμαρίνας) αφού είναι γνωστή η φιλία που τους συνδέει, τον Λαρισαίο συνάδελφό του και Οικονομολόγο Απόστολο Δόκο και γνωστούς Σαμαριναίους!

Αξιοσημείωτο γεγονός ,που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ο εναγκαλισμός που είχε με τους παρευρισκομένους στο κοσμικό κέντρο της Λάρισας που έλαβε χώρα η δεξίωση!

Τον υποδέχτηκαν με πολλή αγάπη αφού είναι γνωστό το φιλανθρωπικό έργο του, και συγκεκριμένα της συνεισφοράς του για την αποπεράτωση ναού της Σαμαρίνας προσφέροντας το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ και όχι μόνο! Κίνηση υψίστης σημασίας αν αναλογιστεί κανείς την οικονομική συγκυρία που διανύουμε!

Οι φιλοφρονήσεις έδιναν και έπαιρναν με τον γνωστό δικηγόρο να δηλώνει ,ότι θα βρίσκεται δίπλα στους συντοπίτες του και θα προσφέρει όπως και ότι μπορεί για τον τόπο καταγωγής του αφού η γενέτειρά του είναι το Δοτσικό ΓΡΕΒΕΝΩΝ!

Βέβαια τα πειράγματα δεν έλειψαν και οι επίμονες ερωτήσεις των παρευρισκόμενων ,για το αν θα διεκδικήσει την ψήφο του Ελληνικού λαού ως υποψήφιος βουλευτής για τον Νόμο Γρεβενών! Ο ίδιος πάντως αρέσκονταν στο να χαμογελάει αλλά να μην ανοίγει τα χαρτιά του!

Αίσθηση πάντως προκάλεσε ο ένθερμος χαιρετισμός που είχε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό, αλλά είναι λογικό αν σκεφτεί κανένας την στήριξη του δημοσίως (αφού υπήρξε μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου), όταν στην προεκλογική περίοδο καθόδου του Κώστα Αγοραστού για την θέση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας δήλωσε:

«Στηρίζω δημοσίως τον Κώστα Αγοραστό και καλώ τον κόσμο του Βόλου και ολόκληρης της Θεσσαλίας να τον τιμήσει με την ψήφο του!».

Μένει μόνο να δούμε αν επιβεβαιωθεί το σενάριο της υποψηφιότητας του στο νόμο Γρεβενών αν υπάρξει και η αντίστοιχη στήριξη από τον Περιφερειάρχη! Αν κρίνουμε βέβαια από το πολιτικό του παρελθόν μάλλον η στήριξη του θεωρείται δεδομένη μιας και ως πολιτικός αλλά και ως άνθρωπος ξέρει να εκτιμάει!

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: larisanew.gr