Γιάννης Μωράκης, Ντέπυ Σιδεράκη -
Γιάννης Μωράκης, Ντέπυ Σιδεράκη – woo woo

Λαμπερή βραδιά στο νέο “woo woo” στο Κολωνάκι.

Μία υπέροχη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο “woo woo”, το νέο hot spot restaurant του Κολωνακίου, απολαμβάνοντας μοναδικές γεύσεις προερχόμενες από την Ασιατική κουζίνα, υπό τις μελωδίες του απολαυστικού Αντώνη Δόμινου.

Τo “woo woo” είναι το ολοκαίνουργιο PAN –ASIAN σποτ στην καρδιά του Κολωνακίου, στη διασταύρωση των οδών Πλουτάρχου και Πατριάρχου Ιωακείμ. Από την πρώτη κιόλας επαφή με το χώρο η ατμοσφαιρική ενέργεια, καθώς και το σκηνικό σας μεταφέρει στην άγρια φύση της Ασίας.

Φιόνα Ρόδιου, Άννα Χατζηνάσιου, Μαρίνα Βερνίκου
Φιόνα Ρόδιου, Άννα Χατζηνάσιου, Μαρίνα Βερνίκου

Στοιχεία όπως το ξύλο και το μάρμαρο επικρατούν παντού, σε συνδυασμό με minimal λεπτομέρειες και γεωμετρικές κατασκευές με τομές που παραπέμπουν σε φυσικούς κορμούς δένδρου. Το highlight δεν είναι άλλο από την επιβλητική οροφή, διακοσμημένη με ασύμμετρα, φωτιζόμενα bamboo.

Χριστίνα Μπόμπα, Πένυ Λάγκα Γιώργος Ντάβλας, Άννα Μαρία Ρογδάκη
Χριστίνα Μπόμπα, Πένυ Λάγκα Γιώργος Ντάβλας, Άννα Μαρία Ρογδάκη

Η φιλοσοφία του “woo woo”βασίζεται σε παραδοσιακές ασιατικές τεχνικές μαγειρικής σε συνδυασμό με βότανα, μπαχαρικά και φρέσκα υλικά, μερικά από τα οποία εισάγονται από την Ασία, συνθέτοντας αυθεντικές ασιατικές γεύσεις και προσφέροντας στον επισκέπτη μία αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Rana Zein, Hala Khoury Χαρά Φυκίρη, Ρούλα Λινάτσα
Rana Zein, Hala Khoury Χαρά Φυκίρη, Ρούλα Λινάτσα

Το μενού περιλαμβάνει πιάτα απ’ όλη την Ασία, με έμφαση στην Κίνα, Ιαπωνία, Κορέα και Ταϊλάνδη σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή της ασιατικής κουζίνας.

Κατερίνα Κόρου, Λουίζα Μακρυγιώργου - Τζούλη Αγοράκη, Φένυ Μπούζα
Κατερίνα Κόρου, Λουίζα Μακρυγιώργου – Τζούλη Αγοράκη, Φένυ Μπούζα

Ο τρόπος σερβιρίσματος είναι family style, με “απαραίτητα” τα chopsticks και service σε φιλικό ύφος. Για τους λάτρεις του μπαρ, η κεντρική του θέση επιφυλάσσει ευχάριστες απολαύσεις. – Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 43, 10675, Κολωνάκι.

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com