Βασίλης Αποστολοπούλος, Ρόη Αποστολοπούλου, Νιόβη Καρτάλη, Αντώνης Καρτάλης, Γιώργος Αλεξανδράτος
Βασίλης Αποστολοπούλος, Ρόη Αποστολοπούλου, Νιόβη Καρτάλη, Αντώνης Καρτάλης, Γιώργος Αλεξανδράτος

Πρεμιέρα για την ταινία «Ιστορίες Χωρίς Χρόνο» της Σχολής Μωραΐτη.

Η ταινία της Σχολής Μωραΐτη θα προβληθεί στον κινηματογράφο από την 1η έως και τις 7 Φεβρουαρίου. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο ODEON Star City η πρεμιέρα της ταινίας «Ιστορίες Χωρίς Χρόνο».

Η ταινία βραβεύθηκε με το Βραβείο Κοινού Fischer Ελληνικής Ταινίας -Μιχάλης Κακογιάννης στο 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και θα προβληθεί στον κινηματογράφο από την 1η έως και τις 7 Φεβρουαρίου.

Μυρένα Χατζηβασιλείου (Διευθύντρια Παραγωγής), Άλεξ Κάβδας, Νατάσσα Δεληγιάννη (Αντιδήμαρχος Τήνου), Κώστας Ζήκος (Hotel Brain)
Μυρένα Χατζηβασιλείου (Διευθύντρια Παραγωγής), Άλεξ Κάβδας, Νατάσσα Δεληγιάννη (Αντιδήμαρχος Τήνου), Κώστας Ζήκος (Hotel Brain)

Η ταινία ξεκίνησε ως μια πρωτοβουλία για τον εορτασμό των 80 ετών της Σχολής Μωραΐτη και είναι το αποτέλεσμα της εθελοντικής συλλογικής προσπάθειας μαθητών, γονέων, καθηγητών και αποφοίτων του Σχολείου.

Πάνω από 400 άτομα – επαγγελματίες και ερασιτέχνες – συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια ταινία μεγάλου μήκους.

Αθανασία Κομνηνού, Γιώργος Καρτάλης - Μαρίζα Κουτσολιούτσου, Μυρτώ Αλικάκη
Αθανασία Κομνηνού, Γιώργος Καρτάλης – Μαρίζα Κουτσολιούτσου, Μυρτώ Αλικάκη

Περισσότεροι από 20 αγαπημένοι ηθοποιοί και τραγουδιστές, μαθητές από 8 έως 18 ετών, 4 μεγάλοι χορηγοί, 50 υποστηρικτές και 7 συνθέτες που έγραψαν 45 μουσικά κομμάτια, εργάστηκαν για να στηρίξουν μια πρωτότυπη ιδέα που θα μείνει για τις επόμενες γενιές.

Η ταινία γυρίστηκε σε 40 διαφορετικές τοποθεσίες και ένα μεγάλο μέρος της γυρίστηκε στο νησί της Τήνου.

Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Κωνσταντίνος Καζάκος, Διαμαντής Καραναστάσης
Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Κωνσταντίνος Καζάκος, Διαμαντής Καραναστάσης

Στην ταινία συμμετείχαν αλφαβητικά οι απόφοιτοι και γονείς (με αναφορά στην χρονιά αποφοίτησης): Προμηθέας Αλειφερόπουλος΄00, Νίκος Αλεξίου΄73, Μυρτώ Αλικάκη΄90, Κώστας Αποστολίδης, Ναταλία Δραγούμη΄87, Δανάη Επιθυμιάδη΄05, Νατάσα Θεοδωρίδου, Άλεξ Κάβδας΄02, Κωνσταντίνος Καζάκος΄87, Μαριάννα Κάλμπαρη΄87, Διαμαντής Καραναστάσης, Κοραλία Καράντη, Άριελ Κωνσταντινίδη΄89, Λένα Παπαληγούρα΄03, Χάρης Ρώμας΄77, Δημήτρης Τάρλοου΄83, Φώτης Θωμαΐδης, Αναστασία Μητροπάνου΄13, Γιώργος Παπανδρέου ’05

Ανθή Αβραμέα , Κώστας Αποστολίδης - Γιώργος Ντάβλας, Χάρης Ρώμας
Ανθή Αβραμέα , Κώστας Αποστολίδης – Γιώργος Ντάβλας, Χάρης Ρώμας

Λίγα λόγια για την ταινία: Ιστορίες Χωρίς Χρόνο

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Νίκου και της Έλενας σε 6 διαφορετικές φάσεις της ζωής τους, στην πρώτη ιστορία είναι μικρά παιδιά, στην τελευταία έχουν οι ίδιοι εγγόνια.

Ο χρόνος περνάει και αλλάζει τα πάντα και σε κάθε ιστορία, φαίνεται σαν να είναι άλλοι άνθρωποι.

Πιθανόν να είναι και άλλοι άνθρωποι, που ζουν παράλληλα παρόμοιες ιστορίες. Στη ζωή των πρωταγωνιστών όμως, υπάρχουν δεσμοί που μένουν αναλλοίωτοι στον χρόνο.

Πριν από την προβολή της ταινίας οι επαγγελματίες ηθοποιοί και οι χορηγοί έλαβαν ανθοδέσμες και τιμητικές πλακέτες από τον Σχολείο για την συνεισφορά τους σε αυτό το πρωτότυπο εγχείρημα.

Μεγάλος Χορηγός: Folli Follie

Χορηγοί: ΤΡΙΗΡΗΣ ΠΑΝΑΙΤΙΟΥ ΤΗΝΙΟΥ, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, HELLENIC SEAWAYS

Διανομή: ODEON ENTERTAINMENT

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com