Χαρά Μίχα, Άννα Βίσση, Αριστείδης Μίχας
Χαρά Μίχα, Άννα Βίσση, Αριστείδης Μίχας

Αριστείδης και Χαρά Μίχα συναντούν την Άννα Βίσση.

Την απόλυτη ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση μαζί με τον γνωστό ιδιοκτήτη του καταστήματος υψηλής ωρολογοποιΐας και κοσμημάτων MICHAS, Αριστείδη Μίχα και τη σύζυγό του Χαρά, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός.

Ο Αριστείδης Μίχας και η σύζυγος του Χαρά, έχοντας ως κινητήρια δύναμή τους, τόσο την 20αετη πορεία τους στον χώρο του κοσμήματος και της υψηλής ωρολογοποιΐας, όσο και στις μεγάλες απαιτήσεις που θέτουν στους εαυτούς τους για συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο στον χώρο αυτό, κατάφεραν να κάνουν το κατάστημά τους MICHAS στην Κηφισιά, πολύ γρήγορα το πιο δημοφιλές σημείο πώλησης κοσμημάτων και ρολογιών.

Η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους, βασίζεται τόσο στην εμπειρία τους , όσο και στην εντιμότητα τους και αυτό συνθέτει ένα άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης πριν και μετά την πώληση.

Απόδειξη της άψογης πορείας τους στον χώρο, είναι ότι οι πιο γνωστές διεθνείς εταιρίες υψηλής ωρολογοποιΐας εμπιστεύονται το κατάστημα MICHAS για να αντιπροσωπεύσει τα ρολόγια τους, όπως μπορείτε να δείτε και στο site  www.michas-watches.gr.

Τα πάντα για το κόσμημα και το ρολόι στο κοσμηματοπωλείο «Michas» στην Κηφισιά

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com