40 χρόνια Atelier Loukia | Επετειακό fashion show
Σχεδιάστρια Λουκία με τα Μοντέλα

40 χρόνια Atelier Loukia | Επετειακό fashion show.

Ο κόσμος της μόδας απέτισε φόρο τιμής στον οίκο υψηλής ραπτικής Atelier Loukia, που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια ξεχωριστής παρουσίας, διαμορφώνοντας με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του το αυθεντικό πρόσωπο της Ελληνικής δημιουργίας.

40 χρόνια Atelier Loukia | Επετειακό fashion show
Μαρίνα Μπέρτη (Σαμπάνια Cuvee Carbon)

Ένα μοναδικό fashion show πραγματοποιήθηκε στο παλιό Χρηματιστήριο Αθηνών και αποτέλεσε την τελετουργία, μέσα από την οποία η ιστορία του οίκου συναντήθηκε με το σήμερα και τη νέα συλλογή για το χειμώνα του 2016-17 που ολοκλήρωσε η ψυχή του ατελιέ, η Λουκία.

40 χρόνια Atelier Loukia | Επετειακό fashion show
Ιάκωβος Πατινιώτης, Κωνσταντίνος Σιέλης (Σαμπάνια Cuvee Carbon)

Τη λήξη του ντεφιλέ ακολούθησαν τα εγκαίνια μίας ομαδικής φωτογραφικής έκθεσης αφιερωμένης στο έργο της σχεδιάστριας, στην οποία συμμετείχαν τα πιο δυνατά ονόματα της φωτογραφίας σήμερα.

40 χρόνια Atelier Loukia | Επετειακό fashion show
Έμυ Λιβανίου – Κάτια Ζυγούλη – Μαίρη Συνατσάκη

Η έκθεση θα διαρκέσει από την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 έως την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016, και θα φιλοξενηθεί στο ιστορικό κατάστημα του παλιού Ιανού (Σταδίου 46 και Αρσάκη). Τα έσοδα από την πώληση των φωτογραφικών έργων θα διατεθούν για τους σκοπούς του προγράμματος Act4Greece.

40 χρόνια Atelier Loukia | Επετειακό fashion show
Μιχάλης Δημητρίου, Μαρίνα Μπέρτη (Σαμπάνια Cuvee Carbon)

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τραγουδοποιός Nalyssa Green επιμελήθηκε τη μουσική, πλαισιώνοντας την εκδήλωση με την αιθέρια αύρα που της άρμοζε ενώ χορηγός της βραδιάς ήταν η σαμπάνια Cuvee Carbon που αποτελεί την πιο exclusive σαμπάνια στον κόσμο και διατίθεται σε φιάλες magnum και mathusalem και απευθύνεται σε οινόφιλους και high sοciety αποτελώντας μια σπάνια Σαμπάνια που τη συναντά κανείς σε επιλεγμένες πόλεις του κόσμου.

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com