Φιλανθρωπικό δείπνο των ΑΒΥ, δείπνο ζωής
ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, Βιολέττα Πατινιώτη από τη σαμπάνια Cattier, Δημήτρης Ιορδάνης των κοσμηματοπωλείων Iordanis

Φιλανθρωπικό δείπνο των ΑΒΥ, δείπνο ζωής.

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 11η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του.

Alison Andrews, Θανάσης Κυρατσούς - ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Σίσσυ Παυλοπούλου
Alison Andrews, Θανάσης Κυρατσούς – ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Σίσσυ Παυλοπούλου

Υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας και της συζύγου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» με σκοπό τη στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

 Φιλανθρωπικό δείπνο των ΑΒΥ, δείπνο ζωής
Άγγελος Αγγελόπουλος, Δρ. Κωνσταντίνος, Μαριλένα Κωνσταντινίδης

Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν και τόνισε ότι ο σκοπός και η επιτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 Φιλανθρωπικό δείπνο των ΑΒΥ, δείπνο ζωής
Νίκος Ευαγελλάτος, Γιάννης Τρίκαρδος – Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα

Το Lifeline Hellas βοηθάει αποκλειστικά την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν λόγω της δυσχερούς κατάστασης που επικρατεί με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom.

 Φιλανθρωπικό δείπνο των ΑΒΥ, δείπνο ζωής
Τατιάνα Στεφανίδου, Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, Μπέσυ Μάλφα

Η κυριότερη δραστηριότητα του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων.

 Φιλανθρωπικό δείπνο των ΑΒΥ, δείπνο ζωής
Δρ. Χρήστος Παπασιδέρης, Νίνα Λοτσάρη, Έμη Λιβανίου, Αγγελική Παπασιδέρη

Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν οι υποστηρικτές της βραδιάς καθώς οι συμμετέχοντες μεταξύ άλλων έλαβαν δώρα από την Estee Lauder και το κοσμηματοπωλείο Ιορδάνης ενώ παράλληλα απήλαυσαν τη μοναδική συντροφιά της σαμπάνιας Cattier.

 Φιλανθρωπικό δείπνο των ΑΒΥ, δείπνο ζωής
Έμη Τρίκαρδου, Φώφη Καμποσιώρα, Νάσια Παπαμανώλη – Βασίλης Ιορδάνης, Ιφιγένεια Ιορδάνη

Την διακόσμηση της βραδιάς επιμελήθηκε όπως πάντα η κα Έμη Τρικάρδου ενώ το κοινό διασκέδασε με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της κας Μπέσυ Μάλφα και του κου Στέφανου Κόκκαλη μαζί με τον βαρύτονο Νίκο Καραγκιαούρη.

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com