Φιλανθρωπική συναυλία με τον Ρέμο του Lifeline Hellas στη Νέα Υόρκη
Αντώνης Ρέμος, Άβυ Πριγκίπισσα Αικατερίνη (Σερβίας), Άβυ Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Alison Andrews

Φιλανθρωπική συναυλία του Lifeline Hellas με τον Ρέμο στη Νέα Υόρκη.

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε μεγάλη φιλανθρωπική στο ιστορικό θέατροTown Hall στο Broadway της Νέας Υόρκης με τον Αντώνη Ρέμο και την Φιλαρμονική Ορχήστρα «Ομόνοια» Γαστουρίου της Κέρκυρας. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Φιλανθρωπική συναυλία με τον Ρέμο του Lifeline Hellas στη Νέα Υόρκη
Δέσποινα Καϊσίδου, Αντώνης Ρέμος – Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Βασίλης Αποστολόπουλος

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας στην ομιλία της συγκινημένη ευχαρίστησε τους Έλληνες της Νέας Υόρκης που στήριξαν με την συμμετοχή τους τα κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδος και μίλησε για την χαρά της προσφοράς.

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas ευχαρίστησε τους χορηγούς και τους παρευρισκομένους και μίλησε για το έργο του οργανισμού καθώς το 2016 το Lifeline Hellas έχει αφιερώσει τις δραστηριότητες του στην προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στις μονάδες εντατικής θεραπείας νεογνών προσφέροντας σημαντικό εξοπλισμό στο Νεογνολογικό τμήμα του νοσοκομείου «Ελένα Βενιζέλου».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η κόρη των ΑΒΥ κα Alison Andrews, η κα Μπέττυ Ρουμελιώτη αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, η Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas, ο κος Θανάσης Κυρατσούς, ο Πρόεδρος της Ιονίου Πολιτείας κος Νίκος Μπάρδης, ο Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ κος Νίκος Καρακώστας, η Αντιπρόεδρος της Atlantic Bank κα Νάνσυ Παπαϊωάννου, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο κος Βασίλης Αποστολόπουλος, η κα Όλγα Μπορνόζη, ο κος και η κα Νίκου Παπαδάκη, η κα Georgia Dumas και πολλοί άλλοι.

Φιλανθρωπική συναυλία με τον Ρέμο του Lifeline Hellas
Θανάσης Κυρατσούς, Alison Andrews, Άβυ Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Άβυ Πριγκίπισσα Αικατερίνη (Σερβίας)

Το Lifeline Hellas βοηθάει μόνο την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια όπου υπάρχουν σημαντικές ανάγκες λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom.

Οι σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία και ιδρύματα παίδων.

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com