Το χαβιάρι Τhesauri στο νέο Flaship Store στο Hilton Athens
Χαβιάρι Τhesauri

Το χαβιάρι Τhesauri στο νέο Flaship Store στο Hilton Athens.

Το χαβιάρι Thesauri, με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζει στο νέο Flagship Store που σχεδίασε η Zege Architects κι ο κύριος Τάσος Ζέππος εντός του Hilton Athens, έναν πολυτελή χώρο που συνδυάζει σε πλήρη αρμονία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής των εταιριών Luxury Concierge – Greek Luxury Products και Luxury Boutique.

Εξατομικευμένες υπηρεσίες ταξιδιών και lifestyle management, διοργάνωση event κι υπηρεσίες concierge διεθνούς επιπέδου, συνδυάζονται με έναν κόσμο από μοναδικά προϊόντα όπως το χαβιάρι Thesauri το πρώτο χαβιάρι ελληνικής παραγωγής.

Όλοι οι connoisseurs του χαβιάρι, μπορούν πλέον να προμηθευτούν το εξαιρετικής ποιότητας ελληνικό χαβιάρι από το flagship store στο Hilton Athens.

Μετά τα εγκαίνια  του Flaship Store που θα πραγματοποιηθούν στις 2 Νοεμβρίου 2017 από τον όμιλο Luxury Group, θα ακολουθήσει Caviar, Truffle & Champagne Reception στο newly reopened Aethrion Lounge, του ξενοδοχείου Hilton.

Οι επισκέπτες του Food Hall, δε θα έχουν μόνο τη δυνατότητα να γευτούν το εξαιρετικής ποιότητας χαβιάρι Thesauri αλλά και να το προμηθευτούν.

Λίγα λόγια για το Thesauri:

Το Thesauri αποτελεί ένα premium ποιότητας χαβιάρι από Οσιέτρα (Oscietra), ένα από τα καλύτερα είδη οξύρρυγχου για την παραγωγή χαβιαριού ανώτερης ποιότητας, μαζί με τον Μπελούγκα (Beluga) και τον Σεβρούγκα (Cevruga).

Παράγεται στην Ελλάδα, σε μία υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα εκτροφής και εκμετάλλευσης οξύρρυγχου στις παρυφές του Αμβρακικού κόλπου από την ομώνυμη εταιρεία, του ομίλου επιχειρήσεων ΒΙΚΗ ΑΕ.

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com