Πέτρος Παπαγγέλης, Λάμπρος Χούτος, Λάουρα Νάργες, Κώστας Κοκκινάκης, Κώστας Βούζας
Ο Πέτρος Παπαγγέλης, Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ο Λάμπρος Χούτος, η Λάουρα Νάργες, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Κώστας Βούζας, Διευθυντής Πωλήσεων Ομίλου ΟΤΕ

Στην καρδιά της τεχνολογίας το νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens.

Το ανανεωμένο flagship κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens, άνοιξε τις πόρτες του για να βάλει τους επισκέπτες του «στην Καρδιά της Τεχνολογίας», προσφέροντάς τους μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης.

Με μεγάλη ποικιλία από προϊόντα, νέα digital αισθητική και έμφαση στη διαδραστικότητα.

Γνωστοί παρουσιαστές, ηθοποιοί, αθλητές και πλήθος κόσμου κατέκλυσαν το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν high tech συσκευές όπως Smartphones, Tablets, Smart Gadgets, Smart Τηλεοράσεις, Laptops και αξεσουάρ.

Νίκος Παππάς, Χριστόφορος Μποζατζίδης, Αθηνά Οικονομάκου
Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Υποδιευθυντής Channel Marketing Κινητής και Αγορών Ομίλου ΟΤΕ, με τον παίκτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Παππάς και την Αθηνά Οικονομάκου

Στο νέο κατάστημα οι επισκέπτες έζησαν αποκλειστικά την απόλυτη 4D εμπειρία μέσα από το Samsung Gear VR, ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μάσκες & γυαλιά εικονικής/επαυξημένης πραγματικότητας, όπως το Microsoft HoloLens, που φέρνει πρώτος ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ακόμα γνώρισαν τη νέα gaming γωνιά και απόλαυσαν την αγαπημένη τους μουσική στο music corner.

Ο μήνας που θα ακολουθήσει, θα είναι ένας μήνας εγκαινίων γεμάτος ψηφιακές εμπειρίες και αποκλειστικές προσφορές για τους επισκέπτες, με customer activations όλο το διάστημα αυτό.

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com