Σειρά εντυπωσιακών συναυλιών στο ATHENS METRO MALL
Κατερίνα Καπουράνη (Marketing Coordinator Athens Metro Mall), Θάνος Μακρής (Υποδιευθυντής Athens Metro Mall), Φραντζέσκα Παραρά, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Μάρκου

Σειρά εντυπωσιακών συναυλιών στο ATHENS METRO MALL.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Χριστουγεννιάτικα στολισμένο εμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALL στον Άγιο Δημήτριο, συναυλίες με τους μοναδικούς Γιώργο Παπαδόπουλο και STAN.

Οι οποίοι τραγούδησαν ζωντανά στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που έχει στηθεί στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων και απογείωσαν το κέφι με τα τραγούδια του, χαρίζοντας στο κοινό μοναδικές στιγμές.

Σειρά εντυπωσιακών συναυλιών στο ATHENS METRO MALL
Γιώργος Παπαδόπουλος

Στα πλαίσια των Christmas Live Stage που οργανώνει φέτος το ATHENS METRO MALL, μια σειρά από μοναδικές συναυλίες, δράσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους λαμβάνουν χώρα έως και τις αρχές Ιανουαρίου.

Τα Christmas Live Stage στο ATHENS METRO MALL ξεκινούν στις 20:00 και έχουν ελεύθερη είσοδο, αλλά η μουσική Χριστουγεννιάτικη γιορτή περιμένει το κοινό από τις 6 το απόγευμα όπου ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός Λάμψη 92,3 fm μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του μέσα από τις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου, σε άμεση επαφή με το κοινό.

Σειρά εντυπωσιακών συναυλιών στο ATHENS METRO MALL
STAN

Σχετικά με το Athens Metro Mall

Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τη απόλυτη εμπειρία των καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης.

Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του, 90 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ.

Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com