Η μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας σφράγισε την ολοκλήρωση της μεγάλης και ιδιαίτερα επιτυχημένης περιοδείας
Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου

Ρέμος – Ασλανίδου | η επιτυχημένη συναυλία και η υποστήριξη της Cyta.

Η μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας σφράγισε την ολοκλήρωση της μεγάλης και ιδιαίτερα επιτυχημένης περιοδείας του Αντώνη Ρέμου και της Μελίνας Ασλανίδου, φέτος το καλοκαίρι.

Η περιοδεία του Αντώνη Ρέμου ξεκίνησε από το Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης με μία sold out συναυλία, όπου 7.000 κόσμος παρακολούθησε μια μαγική βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια, ιδιαίτερο κέφι και στιγμές μοναδικές. Μαζί του ήταν το συγκρότημα Mέλιssεs.

O Αντώνης Ρέμος, αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της εποχής μας, μαγεύει το κοινό με την ανεπιτήδευτη σκηνική του παρουσία, την μοναδική φωνή του και τα υπέροχα αγαπημένα τραγούδια του. Μας χαρίζει πάντα μαγικές στιγμές από τις πιο βαθιά λαϊκές στιγμές του μέχρι τις πιο δυνατές ροκ επιλογές του. Είναι ο καλλιτέχνης που αγαπάμε να ακούμε ζωντανά γιατί μας παρασύρει και μας γεμίζει 5 μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα χαρίζοντας στον κόσμο που τους παρακολούθησε και τους τίμησε με την παρουσία του, μοναδικές βραδιές.

Η Μελίνα Ασλανίδου, μία μοναδική μαγική φωνή, με δυναμική σκηνική παρουσία και ερμηνείες πάντα συγκινητικές, έδωσε το δικό της στίγμα ερμηνεύοντας τις δικές της επιτυχίες αλλά και τραγούδια αγαπημένα.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Μελίνα Ασλανίδου συναντήθηκαν στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και γιόρτασαν την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών τους συναντήσεων. Η βραδιά ήταν  εκρηκτική και με πολύ συγκίνηση καθώς οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν τελευταία φορά επί σκηνής.

Η μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας σφράγισε την ολοκλήρωση της μεγάλης και ιδιαίτερα επιτυχημένης περιοδείας
Κώστας Γιαννόπουλος (Χαμόγελο του Παιδιού), Μελίνα Ασλανίδου, Αντώνης Ρέμος, Μαρίνα Νικολάου (Cyta), Παναγιώτης Αποστολακόπουλος (ΡΕΑ)

Η Cyta, ο μοναδικός πάροχος τετραπλών υπηρεσιών σε ένα, ενιαίο συμβόλαιο στην Ελλάδα, ήταν ο μεγάλος  χορηγός και αυτής της συναυλίας όπως και όλης της φετινής περιοδείας του καλοκαιριού. Η Cyta, για άλλη μία φορά, συνόδευσε τον Αντώνη Ρέμο αλλά και την Μελίνα Ασλανίδου σε ένα καλοκαιρινό ταξίδι μουσικής, χαράς, ψυχαγωγίας και αισιοδοξίας.

Η συναυλία του Κατράκειου Θεάτρου είχε και φιλανθρωπικό καθώς πρόσφερε 2 ευρώ ανά εισιτήριο στον Οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού».

Επίσης, στα πλαίσια της ευαισθησίας που έχει ήδη επιδείξει ο Αντώνης Ρέμος, στην συναυλία αυτή υπήρχε μια μονάδα αφύπνισης για τους Δότες του Μυελού των Οστών από την κλινική Ρέα, καθώς και η δυνατότητα λήψης δειγμάτων για όποιον ήθελε να γίνει  Δωρητής του Μυελού των Οστών.