Πλήθος επωνύμων στο κατάστημα Mourtzi στην Ερμού
Μάνος Σκούρας, Νταλία Δραγούμη, Νίκος Μούρτζης (Ιδιοκτήτης)

Πλήθος επωνύμων στο κατάστημα Mourtzi στην Ερμού.

Μέσα σε γιορτινό κλίμα όπως επιτάσσουν οι ημέρες, πλήθος επωνύμων που στηρίζουν την εταιρεία Mourtzi από τα πρώτα της βήματα, βρέθηκε στο κατάστημα της εταιρείας στην Ερμού (18) και έκανε τις αγορές του ενόψει των εορτών επιλέγοντας παπούτσια μέσα από την τεράστια ποικιλία που διαθέτει το κατάστημα.

Πλήθος επωνύμων στο κατάστημα Mourtzi στην Ερμού
Κορίνα Στεργιάδου, Ιωάννα Σουλιώτη – Βάσω Κολλιδά, Δήμητρα Κωστάκη

Με μία μακρά πορεία στο χώρο της γυναικείας υπόδησης, τα παπούτσια Mourtzi αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό της θηλυκότητας. Με μοναδικά σχέδια, υπέροχα χρώματα αλλά και την ελληνική υπογραφή, ακολουθούν τις τάσεις της παγκόσμιας μόδας και συμπληρώνουν το στυλ της κάθε γυναίκας.

Η ιστορία της εταιρίας είναι κρυμμένη σε κάθε κομμάτι της ξεχωριστά και χτίζεται βήμα προς βήμα, με πρώτη ύλη την έμπνευση και εργαλείο το σχεδιασμό υποδημάτων υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας.

Πλήθος επωνύμων στο κατάστημα Mourtzi στην Ερμού
Γιώργος Ντάβλας, Τόνια Σωτηροπούλου, Αλίκη Οικονόμου

Σχέδια από εκείνα που ακολουθούν τη γυναίκα κάθε στιγμή της ζωής της, από την καθημερινή ως τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική, ήταν το διαβατήριο της για την αναγνώριση και την καταξίωση.

Με πιστές αλλά και καινούργιες φίλες και πάντοτε με την ίδια επιμονή και δημιουργικότητα η εταιρία Mourtzi μένει σταθερά προσηλωμένη σε έναν στόχο: την ικανοποίηση των πελατισσών της.

Πλήθος επωνύμων στο κατάστημα Mourtzi στην Ερμού
Νίκος Μούρτζης (Ιδιοκτήτης), Εύη Αδάμ – Μάνος Σκούρας, Νόνη Δούνια

Μέσα από αρμονικές συνεργασίες με κοινή κατεύθυνση, προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, στενή παρακολούθηση των διεθνών τάσεων και αξιοποιώντας τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού, η Mourtzi βασίζει την ανάπτυξη και τη δυναμική της σε σχέδια που ομορφαίνουν τα γυναικεία βήματα.

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com