Σπύρος Μπαλλιάν, Ιωάννα Μπαλλιάν, Αλίνα Ιωάννου, Στέλιος Ιωάννου
Σπύρος Μπαλλιάν, Ιωάννα Μπαλλιάν, Αλίνα Ιωάννου, Στέλιος Ιωάννου

Λαμπερό δείπνο στο εστιατόριο Nolita του ξενοδοχείου Semiramis.

Ένα ξεχωριστό δείπνο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο εστιατόριο «Nolita» του ξενοδοχείου Semiramis στο Κεφαλάρι λαμπεροί καλεσμένοι, εκεί όπου σε ένα άκρως φιλόξενο περιβάλλον, απόλαυσαν μοναδικές γεύσεις και δημιουργίες εμπνευσμένες από την Ιταλική κουζίνα.

Τη μαγική αυτή βραδιά οργάνωσαν με επιτυχία ο Στέλιος Ιωάννου,ο Γιώργος Μπαλλιάν και ο Γιώργος Ντάβλας.

Γιώργος Ντάβλας, Έλενα Μητσοπούλου, Μανώλης Γραφάκος
Γιώργος Ντάβλας, Έλενα Μητσοπούλου, Μανώλης Γραφάκος
Έλλη Στάη, Δάκης Ιωάννου, Ελένη Κόκκαλη
Έλλη Στάη, Δάκης Ιωάννου, Ελένη Κόκκαλη

Σε σχεδιασμό του Λεωνίδα Τραμπούκη και της Ελένης Πεταλωτή από το αρχιτεκτονικό γραφείο LOT, το bar-restaurant του «Semiramis», «Nolita» είναι ντυμένο με ξύλο, μάρμαρο, δέρμα και όμορφα υφάσματα που δένουν σε ένα ζεστό, ατμοσφαιρικό σύνολο με custom made λεπτομέρειες.

Ηρώ Κόβα, Νινέττα Βαφεία - Μπουμπού Μπαρμπαλιά, Χάιδω Τσάνταλη
Ηρώ Κόβα, Νινέττα Βαφεία – Μπουμπού Μπαρμπαλιά, Χάιδω Τσάνταλη
Μέλινα Δασκαλάκη, Μπίλλης Δασκαλάκης - Κώστας Καίσαρης, Ιωάννα Μαρινοπούλου
Μέλινα Δασκαλάκη, Μπίλλης Δασκαλάκης – Κώστας Καίσαρης, Ιωάννα Μαρινοπούλου
Λιέτα Ιωάννου, Αγγέλα Μάνεση Μαρίνα Γιαβρόγλου, Ντίνος Γιαβρόγλου
Λιέτα Ιωάννου, Αγγέλα Μάνεση Μαρίνα Γιαβρόγλου, Ντίνος Γιαβρόγλου

Στην κουζίνα head chef είναι ο Γιάννης Λιόκας, ο οποίος δημιουργεί, μαζί με τον Ιταλό σεφ Elio Sironi ένα μενού με ιταλικό χαρακτήρα, το οποίο κρύβει πίτσα, ταλιατέλες με λευκή τρούφα από την Άλμπα, ριζότο με σαφράν, καλαβρέζικη ’nduja και ταρτάρ από μοσχαράκι γάλακτος, κοτολέζα Milanese, μοσχαρίσιο φιλέτο Rossini με σπανάκι σοτέ, φουαγκρά και μαύρη τρούφα και πολλά ακόμη.

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com