Κοσμοσυρροή στο νέο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ στα NOTOS HOME
Μαρία Κορίνθιου, Δημήτρης Βιτσαξάκης

Κοσμοσυρροή στο νέο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ στο NOTOS HOME.

Υπό την παρουσία πολλών επώνυμων φίλων της εταιρείας που κατέκλυσαν το νέο της κατάστημα εντός του πολυκαταστήματος NOTOS HOME στην πλατεία Κοτζιά, η εταιρία ΔΙΑΦΑΝΟ ΑΕ, μέλος του Ομίλου Κωνσταντίνου, ανακοίνωσε τη νέα στρατηγική συμφωνία της με το πολυκατάστημα.

Κοσμοσυρροή στο νέο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ
Αννίτα Ναθαναήλ – Κώστας Σόμμερ – Αντώνης Λουδάρος

Η τεράστια ποικιλία σε είδη δώρων, επίπλου, διακόσμησης, οικιακού εξοπλισμού, εποχιακών ειδών και πλέον ρούχων και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια εντυπωσίασε τους  παρευρισκομένους οι οποίοι επέλεξαν αρκετά προϊόντα της αρεσκείας τους.

Κοσμοσυρροή στο νέο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ στα NOTOS HOME
Δημήτρης Βιτσαξάκης, Χρόνης Γριβέας (CEO Astir Palace)

Η αλυσίδα καταστημάτων ΔΙΑΦΑΝΟ, που εξειδικεύεται στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού, προχώρησε σε μίσθωση χώρου 1300 τμ. εντός του πολυκαταστήματος NOTOS HOME στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά σε μια κίνηση που εντάσσεται στο πλάνο ανάπτυξης της ΔΙΑΦΑΝΟ ΑΕ, που προβλέπει τη λειτουργία δέκα νέων καταστημάτων μέχρι το τέλος του 2017 και η οποία ήδη διαθέτει δίκτυο δώδεκα καταστημάτων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα και τα Χανιά.

Κοσμοσυρροή στο νέο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ στα NOTOS HOME
Βάσω Κολλιδά, Δήμητρα Κωστάκη – Κατερίνα Γερονικολού, Χριστίνα Αλεξανιάν

Στόχος της εταιρίας στα επόμενα χρόνια είναι να αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό για τα ελληνικά νοικοκυριά, δίνοντας ποιοτικές λύσεις σε προσιτές τιμές.

Κοσμοσυρροή στο νέο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ
Κωνσταντίνος Καζάκας, Ιωάννα Μαρτζούκου – Αντώνης Βλοντάκης, Κορίνα Στεργιάδου

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com