Ελένη Γραμματικοπούλου (Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα), Jeanne Σταυροπούλου (Subdued), Αναστασία Κατσιλιέρη (Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα)
Ελένη Γραμματικοπούλου (Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα), Jeanne Σταυροπούλου (Subdued), Αναστασία Κατσιλιέρη (Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα)

Η Subdued δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο.

Σε μία όμορφη ενέργεια κοινωνικού περιεχομένου προχώρησε η εταιρεία ένδυσης Subdued. Πιο συγκεκριμένα η ιδιοκτήτης της εταιρείας, Jeanne Σταυροπούλου, βρέθηκε στο «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας», όπου και παραχώρησε στα παιδιά που φιλοξενεί το Ίδρυμα ρούχα μέσα από τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτει για παιδιά και teenagers, συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στο έργο που επιτελεί το Χατζηκυριάκειο.

Η Subdued δημιουργεί εδώ και 20 χρόνια ρούχα και αξεσουάρ για τις teenagers και όχι μόνο, που απαιτούν το καλό ρούχο να συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την προσιτή τιμή.

Σε μία προσπάθεια να καλύψει τις ανάγκες τους και να προσφέρει ένα καθημερινό fashionable look σε προσιτές τιμές, είναι σε συνεχή επαφή μαζί τους, δημιουργώντας outfits που μπορούν πολύ εύκολα να συνδυαστούν μεταξύ τους, σ’ ένα ατελείωτο mix and match.

Εάν θέλετε να ταξιδέψετε αυθημερόν για shoping made in Italy, μπορείτε τώρα να επισκεφτείτε το Subdued στη Γλυφάδα.

To Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά που περικλείει με την απαράμιλλη στοργή και αγάπη ενός αληθινού γονιού, κορίτσια από 6 ετών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Καθημερινούς προβληματισμούς όπως ο ρουχισμός, η διατροφή, πιθανές ασθένειες, η μελέτη των μαθημάτων, η κάλυψη των μαθησιακών αναγκών, η ψυχολογική στήριξη, η καλλιέργεια ιδιαίτερων κλίσεων, η ψυχαγωγία των παιδιών, στους οποίους καλείται μια συνηθισμένη οικογένεια να δώσει λύση, είναι θέματα που αντιμετωπίζονται στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, με τον πλέον σύγχρονο τρόπο και τη συνδρομή επιστημονικού και εξειδικευμένου προσωπικού.

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com