Τζίτζι Μπουφόν - Ιλάρια Ντ' Αμίκο
Τζίτζι Μπουφόν – Ιλάρια Ντ’ Αμίκο

Η Ιλάρια βοηθάει τον Μπουφόν να «ξεχάσει» τον τελικό με την Ρεάλ.

Οι paparazzi στην Ιταλία έπιασαν δουλειά και ο φακός τον Τζίτζι Μπουφόν να προσπαθεί να ξεχάσει τον χαμένο τελικό με την Ρεάλ με τη βοήθεια της συντρόφου του, Ιλάρια Ντ’ Αμίκο.

Ύστερα από μια γεμάτη σεζόν, η οποία, δυστυχώς για την Γιουβέντους, είχε άσχημο φινάλε, ο μυθικός πορτιέρο ακολουθεί πλέον πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ilaria-D-Amico-Μπουφόν

Λίγες εβδομάδες πριν φορέσει και πάλι τα γάντια στην τελευταία πιθανότατα σεζόν της καριέρας του, ο 39χρονος προσπαθεί να ξεπεράσει τα σημάδια που του άφησαν τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε στον τελικό του Champions League από την Ρεάλ και σε αυτό, δεν θα μπορούσε να μην βοηθήσει η σύντροφός του, Ιλάρια Ντ’ Αμίκο.

Η παρουσιάστρια του Sky πιάστηκε από τον φακό των paparazzi να προσπαθεί να παρηγορήσει για την βαριά ήττα τον Τζίτζι, ο οποίος, αν κρίνουμε από την έκφραση του προσώπου του, μάλλον δεν θα δυσκολευτεί να τα αφήσει όλα πίσω…

Ilaria-Μπουφόν

Στο παρελθόν, οι γείτονες τους είχαν εμφανιστεί ενοχλημένοι για το θόρυβο που κάνουν κατά τη διάρκεια του σεx. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν και η Ιλάρια Ιλάρια Ντ΄Αμίκο ζουν έναν μεγάλο έρωτα, κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες των paparazzi.

Ilaria-Amico

Μπορεί ο πορτιέρο της Γιουβέντους να βρίσκεται λίγο πριν ξεκινήσει η τελευταία ποδοσφαιρική σεζόν της καριέρας του, αλλά η παρουσιάστρια του ιταλικού “Sky Sports” φαίνεται πως τον κάνει να μην το σκέφτεται και να περνάει… πολύ καλά!

Μπουφόν και Ντ’Αμίκο δεν μπορούν να κρύψουν των έρωτα τους και -σύμφωνα με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν- έζησαν στιγμές πάθους πάνω σε σκάφος στην Τοσκάνη.

twitter-logo-boxnewsΑναδημοσίευση από: gazzetta.gr