Εστιατόριο Νεράντζι | Λαμπερό δείπνο στο κέντρο
Έκτορας Μποτρίνι, Μαρίζα Φασιανού, Θάνος Τάγαρης

Εστιατόριο Νεράντζι | Λαμπερό δείπνο στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα ξεχωριστό δείπνο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο εστιατόριο «Νεράντζι» λαμπεροί καλεσμένοι από την κοσμική Αθήνα εκεί όπου σε ένα άκρως αριστοκρατικό περιβάλλον γεύτηκαν μοναδικές γεύσεις εμπνευσμένες από τα χέρια του γνωστού και άκρως επιτυχημένου σεφ, Έκτορα Μποτρίνι και την ομάδα του.

Εστιατόριο Νεράντζι | Λαμπερό δείπνο στο κέντρο της Αθήνας
Γιώργος Κορδοπάτης, Έμυ Λιβανίου

Το εστιατόριο Νεράντζι στεγάζεται στην καρδιά της Αθήνας στην οδό Μητροπόλεως 72 σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο που λούζεται από φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εστιατόριο Νεράντζι | Λαμπερό δείπνο στο κέντρο της Αθήνας
Έκτορας Μποτρίνι, Αντώνης Λουδάρος

Χαρακτηριστικό του εστιατορίου είναι το vintage πλακάκι- σκακιέρα και τα εντυπωσιακά βιτρό που το κάνουν να μοιάζει βγαλμένο από μίαν άλλη εποχή, ενώ το βλέμμα κεντρίζει η τεράστια ανοιχτή κουζίνα ντυμένη με μπρούντζο, ο ξυλόφουρνος και το ψυγείο με τα αλλαντικά.

Εστιατόριο Νεράντζι | Λαμπερό δείπνο στο κέντρο
Έλενα Κελεσίδη, Αχιλλέας και Χαρά Δρούγκα

Διαφορετικού ύφους τραπεζαρίες από περασμένες δεκαετίες συνθέτουν ένα οικείο περιβάλλον για συνεύρεση φίλων ενώ η παρουσία του βραβευμένου με Χρυσούς Σκούφους και αστέρι Michelin, σεφ Έκτορα Μποτρίνι στην κουζίνα, δεν μπορεί παρά να εγγυάται τη γαστρονομική πανδαισία που μπορεί να γευτεί κανείς στο εστιατόριο «Νεράντζι» με γεύσεις που ακτινοβολούν φρεσκάδα και νοστιμιά.

Εστιατόριο Νεράντζι | Λαμπερό δείπνο
Νίκος Χαρλαύτης, Μαίρη Φιξ, Γιώργος Ντάβλας

twitter-logo-boxnews

gosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com