Χρήστος-Δάντης-MYKONOS-BAR
Χρήστος Δάντης – MYKONOS BAR

Εκρηκτική εμφάνιση του Χρήστου Δάντη στο MYKONOS BAR.

Το MYKONOS BAR υπογράφει τη νυχτερινή Μυκονιάτικη διασκέδαση, καθώς χιλιάδες τουρίστες που θέλουν να ζήσουν “τη διάσημη νυχτερινή ζωή του νησιού” ή να διασκεδάσουν μέχρι την ανατολή του ηλίου το επισκέπτονται.

Το Mykonos Bar και το VOX  ένωσαν τις δυνάμεις τους κάνοντας το μαγαζί τον πιο hot καλοκαιρινό προορισμό και για φέτος το καλοκαίρι με συνεργασίες έκπληξη αγαπημένων καλλιτεχνών κάθε εβδομάδα.

Την αρχή από μια σειρά από εκρηκτικά party στο MYKONOS BAR με αγαπημένους καλλιτέχνες έκανε ο μοναδικός Χρήστος Δάντης, ο οποίος απογείωσε τη διάθεση του κόσμου με τα θετικά vibes, τη δυνατή μουσική και την party ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα από guest εμφανίσεις θα συνεχιστεί τον Ιούλιο με την Έλλη Κοκκίνου, τον Ηλία Βρεττό και τον Λάμπη Λιβιεράτο αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου με τους Έλλη Κοκκίνου και πάλι, Χρήστο Μενιδιάτη, Σάσσα Μπάστα, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Θοδωρή Φέρρη να αναλαμβάνουν τη σκυτάλη για να ξεσηκώσουν το κοινό και να ανεβάσουν το θερμόμετρο της καλοκαιρινής διασκέδασης στα ύψη.

Πιο αναλυτικά:

Θοδωρής Φέρρης & Σάσα Μπάστα – 2-3 Αυγούστου, 7-8 Αυγούστου.

Έλλη Κοκκίνου –  27/7 εως 1/8, 4-6 Αυγούστου, 9-13 Αυγούστου, 20 Αυγούστου, 25-26 Αυγούστου.

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com