Έλενα Ασημακοπούλου Scarpiamo
Έλενα Ασημακοπούλου – Scarpiamo

Αυτό είναι το επόμενο επιχειρηματικό βήμα της Έλενας Ασημακοπούλου.

Ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, η ηθοποιός και εστεμμένη Έλενα Ασημακοπούλου, άνοιξε τα φτερά της και στον επιχειρηματικό χώρο.

Έχοντας πάντα δίπλα της τον σύζυγο της, τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Μπρούνο Τσιρίλο, άνοιξε ένα φυσικό κατάστημα με υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ στα Νέα Παλάτια Ωρωπού, εδώ και μερικά χρόνια.

Ο λόγος που επέλεξε να ανοίξει το κατάστημα στην περιοχή Νέα Παλάτια Ωρωπού ήταν γιατί εκτός του ότι δεν υπάρχει ανάλογο κατάστημα στην περιοχή, οι άνθρωποι που ζουν εκεί την αγαπούν και την στηρίζουν, αφού έχει ζήσει στον Ωρωπό πάρα πολλά χρόνια.

Το όνομα που διάλεξε να του δώσει είναι ιταλικό και λέγεται «Scarpiamo», αλλά τα είδη που έχει επιλέξει είναι ελληνικά.

Στόχος της Έλενας είναι όλα όσα διαλέγει για το φυσικό της κατάστημα και τις πελάτισσες της, να είναι ευκολοφόρετα, να συνδυάζουν το μοντέρνο με το κλασικό και οι τιμές τους να είναι οικονομικές και προσιτές.

Το επόμενο βήμα…

Η Έλενα Ασημακοπούλου, ως νέος άνθρωπος δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τις εξελίξεις και να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα σε σχέση με την επιχείρηση της.

Στην εποχή του διαδικτύου θα ήταν «αστείο» για κάποιον του επιχειρείν να μην διαθέτει και eshop κατάστημα.

Έτσι η ηθοποιός και παρουσιάστρια προχώρησε στο επόμενο βήμα δημιουργώντας το δικό της eshop, το Scarpiamo by Elena Asimakopoulou.

Τώρα πλέον όλες οι γυναίκες έχουν την δυνατότητα να δουν και να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει μ’ ένα απλό κλικ στο υπολογιστή τους.

* Πατήστε επάνω στην παρακάτω φωτο για να μεταφερθείτε στο scarpiamo.gr

twitter-logo-boxnews